Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Dani prvog hrvatskog piva 2012. - Slavonske lole

22/09

Dani prvog hrvatskog piva 2012. - Slavonske lole

Koncert

Ostale lokacije Osijek, Osijek

Datum i vrijeme: 22.09.2012. u 19:00
Lokacija: Ostale lokacije Osijek, Osijek
Opširnije: Dani prvog hrvatskog piva 2012. - Slavonske lole

Na lijevoj obali Drave od 19. do 23. rujna ove godine Osječka pivovara za vas organizira Dane prvog hrvatskog piva - Osječkog piva!

Zabavni program Dana prvog hrvatskog piva već je poznat: Slavonia band (srijeda, 19. rujna), Džentlmeni (četvrtak, 20. rujna), Gazde (petak, 21. rujna), Slavonske lole (subota, 22. rujna) i Zvona (nedjelja, 23. rujna). Kao predgrupa svih pet dana nastupit će tamburaški sastav Zlatni vez. Osim tamburaša, posjetitelje očekuju i pivarski meni, igre, nagrade i, naravno, razne vrste piva po cijeni od 10 kn za 0.5L. Bit će organiziran i happy hour od četvrtka do nedjelje od 18 do 20 h tijekom kojeg za jedno kupljeno Osječko pivo drugo dobijete gratis. Kao i prethodnih godina, ulaz na sva događanja je besplatan.

Organizatori su pripremili i besplatan prijevoz autobusom za one koji planiraju malo više uživati u hmeljskim preparatima.

Autobus će prometovati svaki dan od 20:30 do 02:00 h svakih pola sata na ruti Billa (Sjenjak) – katakombe (šator).Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se