Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

David Bowie slušaonica

15/02

David Bowie slušaonica

Party

KSET, Zagreb

Datum i vrijeme: 15.02.2012. u 20:00
Lokacija: KSET, Zagreb
Opširnije: David Bowie slušaonica
Cijena ulaznice: 5.00

U eri smiješnog glam rocka, pored lika iz Zanzibara, lutkica iz New Yorka i dinosaura, ali ne juniora, ugurao se i najveći od najvećih. Kralj furki i furkica, David Bowie. Od psihodelije, popa na akustari, preko klasičnog glama 70-ih i Ronsonovih hard rock riffova, do koketiranja sa soulom. A tek je 1975. i još nismo došli ni do kontroverznog „mjerenja kukuruza“, a kamoli Berlinske trilogije.

 
Bowie je ultimativni trendsetter, njegovi kostimi bolji su od Elvisovih, a frizure poznatije od Morrisseyevih. Vječni odmak od tradicije i svega konvencionalnog, učinio ga je obožavanim, a njegove pjesme i danas zvuče aktualno, kao da su napisane u nekom luckastom kutku bezvremenskog prostora svemira. Prostora iz kojeg Ziggy i njegovi pauci s Marsa preko majora Toma šalju poruke zemljanima. E pa, upravo ste dobili poruku. 15.2.2012, KSET, 20h.Vidimo se i nemojte se šminkati ako niste žena. Neke stvari na ovom svijetu, vjerojatno je najbolje ostaviti samo Davidu Bowieju.
 
Line-up:
- DJ Puška 
- DJ Renascor
 
Ulaznice se mogu kupiti na blagajni KSET-a po cijeni od 5 kn s iksicom i 10 kn bez.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se