Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Demonstrator: Agharti - Iluzija - Lobotomija

07/02

Demonstrator: Agharti - Iluzija - Lobotomija

Koncert

KSET, Zagreb

Datum i vrijeme: 07.02.2012. u 20:00
Lokacija: KSET, Zagreb
Opširnije: Demonstrator: Agharti - Iluzija - Lobotomija
Cijena ulaznice: 10.00

AGHARTI
Iako je ideja o bendu godinama tinjala u svakom pojedincu, bend postoji od proljeća 2009. godine kada su se članovi Aghartija sastali i odmah prionuli na posao. Odmah je definiran specifičan i lako prepoznatljiv zvuk koji balansira između žeščeg rocka i melodičnog metala. U prvom planu stoji Tinin zanimljiv i netipičan glas, dok Alenovi i Pohini rifovi daju na žestini, a Ivine inovativne klavirske i simfonijske dionice eksperimentiraju s vezom klasike i metala. Uz Grubačevu stabilnu bas liniju, Dusove maštovite ritmove te poneki Ivin i Alenov back vokal, bend je upotpunjen. Autorski trojac čine Tina, Iva i Alen, koji osim muzike pišu i tekstove na engleskom jeziku. U skladanju su hrabri i ne boje se biti drugačiji, zato često iznenađuju svojim netipičnostima. Tekstovi im obuhvaćaju različite osjećaje i iskustva; od bespomoćnosti i nezadovoljstva, preko želje za promjenom pa sve do ljubavi i osjećaja unutarnje snage. .. Iz njihove marljive sviraone svako malo izlaze nove pjesme, koje možete čuti na njihovoj myspace stranici ili uživo na nekom od koncerata u Zagrebu i okolici.

U proljeće 2010. njihov prvi demo album pod nazivom '...thoughts of a sleepless night...' ugledao je svjetlo dana. Agharti se do sada moglo čuti u različitim klubovima i festivalima od kojih želimo istaknuti Metal Camp 2010. U svibnju 2010. osvajaju prvo mjesto na 'Rock in Time' demo bands natječaju što znači da će jesen provesti u studiju snimajući neke od novih pjesama. Jedan od nedavnih koncerata na kojima ste ih mogli čuti održan je u Zagrebu, gdje su svirali kao predgrupa nizozemskom symphonic metal bendu Epica. U listopadu 2011. osvojili su prvo mjesto na O'Rock festivalu u Oroslavju. U studenom 2011. izdaju svoj prvi profesionalno snimljeni singl pod nazivom: ''Away from here'', na kojem se nalaze tri pjesme (Away from here, Lost, The end of your domination).

 ILUZIJA
Band iluzija je na sceni nešto malo više od 5 godina. Dolazimo iz Ivanić Grada. Iza sebe imamo jako puno odsviranih koncerata diljem cijele Hrvatske. Od kojih možemo reći da smo s Crvenom Jabukom, Psihomodo Popom, Crnim Perjem, Vatrom, Adastrom jako puno svirki održali. Studijski imamo snimljene 3 autorske pjesme i spot za jednu od tih pjesama. U tijeku je i snimanje prvog autorskog albuma i drugog spota. Veliku suradnju imamo s Dragomirom Herendićem(ex. Severina, Jura Stublić, Zabranjeno Pušenje itd) . Članovi : Irena Dragosavac – Vokal, klavijature (2005-), Alen Lukač – Vokal, gitara (2005-), Damjan Mileković– Bass (2010-), Danijel Šunjić – Bubnjevi (2005-). (facebook)

 LOBOTOMIJA
Lobotomija je zagrebački melodičan punk rock sastav sa violinom. Nastali su 2007. ali sa ozbiljnijim radom počinju negdje 2010. kada izdaju prvi EP i sviraju preko 40 koncerata po Hrvatskoj i SlovenijiKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se