Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Dobrovoljni domumentarni utorak

27/03

Dobrovoljni domumentarni utorak

Party

Palach, Rijeka

Datum i vrijeme: 27.03.2012. u 21:00
Lokacija: Palach, Rijeka
Opširnije: Dobrovoljni domumentarni utorak

Od 14 do 18 sati, u prostorijama galerije Palach, u suradnji s Crvenim Križem i Odjelom za transfuziologiju, održat će se peta po redu AKCIJA DOBROVOLJNOG DARIVANJA KRVI.
Za sve darivatelje organizirano je sljedeće:
- grickalice i sokić u čekaonici
- veliki broj kreveta kako bi se skratilo vrijeme čekanja
- fina klopica i sokić po završetku darivanja
Kao i do sada, molimo vas da svoje ime i prezime šaljete na bookamail@gmail.com kako bi imali uvid u stvarni broj darivatelja.
Molimo sve punoljetne i zdrave da pristupe ovoj hvalevrijednoj akciji.


U 21 sat u malom kinu Palach možete pogledati dokumentarac “The Road to Guanatanamo” koji svoju priču nalazi u ispovijesti trojice britanskih muslimana koji su nakon dvije godine provedene u logoru u ožujku 2004. pušteni na slobodu bez da je u međuvremenu protiv njih podignuta optužnica. Svijetu su poznati i kao Tipton Three ili Tiptonska trojika, a to ime zaslužili su time što su svi britanski državljani iz engleskog gradića Tiptona koji su se igrom slučaja našli na Bliskom istoku gdje su ih zarobili američki marinci. Film kroz istinitu priču prikazuje brutalnu istinu o mučenju, svakodnevnoj torturi i ispitavanjima u najozloglašenijem logoru današnjice gdje je ljudski život bezvrijedan, dostojanstvo nepostojeće, a nada luksuz.

Ulaz je besplatan za svih a kokice za članove kluba.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se