Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Escape w/ MMMeniga & Kula

17/05

Escape w/ MMMeniga & Kula

Koncert

Melin, Zagreb

Datum i vrijeme: 17.05.2012. u 20:00
Lokacija: Melin, Zagreb
Opširnije: Escape w/ MMMeniga & Kula
Cijena ulaznice: 20.00

U četvrtak (17. svibnja) ponovno bježimo od stvarnosti od 20 sati. Na trećem Escapeu kroz dubstep i dnb putovanje provest će nas DJ-i MMMeniga i Kula.

MMMENIGA (Seasplash):

- Valjda je bilo potrebno da svi bendovi u kojima je svirao bubnjeve stanu s radom (kao što je to slučaj u posljednjih godinu dana, uz naglasak na razlaz Radikal Dub Kolektiva), kako bi konkretizirao svoje "Jebiga/Metniga" DJiranje s kojim se usputno bavi duži niz godina. Pripadnik punk generacije s početka 90-ih danas svoje setove bazira na dubstepu, koji je uglavnom prilagođen tvrđim varijantama. Vrti isključivo s vinila, s naglaskom na sviježa izdanja objavljena unazad koji mjesec. Osim sviranja i partijanja, bavi se organizacijom Seasplash i Outlook festivala te clubbing događanja (koji su proteklih godina uključivali redovna DUBstepKLUB i Dubstep Sirup događanja), funkcioniranjem Kingston shopa, booking podrškom mnogim izvođačima, i još štošta.


KULA (VuBass):

- Kula je član Vukovarske udruge kulturnog aktivizma – VUKA koja promovira sve oblike alternativne glazbene i društvene scene za mlade u Vukovaru. 2008. godine u suradnji s Leeksom (DirtyBeatz) započinje s organizacijom dnb/bass partyja pod nazivom VuBass. Prošle godine i sam počinje nastupati kao DJ te je izabran na Nucomers Nightu u sklopu Illectricity festivala u Zagrebu. Nastupa širom Slavonije te u Zagrebu uz imena poput: Mindscape, Jade, Billain.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se