Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

FAN ZONA FUSAL EURO 2012. HOTEL i powered by JAGERMEISTER

09/02

FAN ZONA FUSAL EURO 2012. HOTEL i powered by JAGERMEISTER

Party

,

Datum i vrijeme: 09.02.2012. u 16:00
Lokacija: ,
Opširnije: FAN ZONA FUSAL EURO 2012. HOTEL i powered by JAGERMEISTER

 

TIJEKOM TRAJANJA EURA 2012 U FUTSALU KOJE SE ODRŽAVA U ARENI ZAGREB, HOTEL i JE U SURADNJI SA SVOJIM PARTNERIMA ORGANIZIRAO FAN ZONU, MJESTO SUSRETA I DRUŽENJA SVIH NAVIJAČA I ZALJUBLJENIKA U FUTSAL.
FAN ZONA SE NALAZI U KLUBU " i " (ulaz sa istočne strane), I OTVORENA JE SVAKOG DANA OD 16.00 DO 01.00. ZA VAS SMO PRIPREMILI MNOGO SADRŽAJA, OD KOJIH POSEBNO IZDVAJAMO FREE WLAN INTERNET, TV I VIDEO PRODUKCIJA, PRAĆENJE UTAKMICA UŽIVO, POSEBNA PONUDA HRANE I PIĆA, HAPPY HOUR, FAN SHOP, ŠTAND TURISTIČKE ZAJEDNICE GRADA ZAGREBA, NAVIJAČKE 3F KARTICE, NAGRADNE IGRE, A POSEBNO IZDVAJAMO POPUST NA SVA PIĆA OD 20% ZA VRIJEME TRAJANJA UTAKMICA HRVATSKE REPREZENTACIJE. ODLIČNA  MUZIKA I ZABAVA SE PODRAZUMIJEVAJU. 
UŽIVAJTE U TOČENOJ ŽUJI PO CIJENI OD 15,00 KN/0,50 LIT  I JAGER EPRUVETI ZA 10,00 KN.
NAKON OSTVARENJA POVIJESNOG USPJEHA I PLASMANA "MALIH VATRENIH" U POLUFINALE EURA, KOCKASTA EUFORIJA DOŠLA JE I U ZAGREB. 
 
U ČETVRTAK, 09.02. OD 16.00 POZIVAMO VAS NA "WARM UP PARTY POWERED BY JAGERMEISTER" GDJE MOŽETE UŽIVATI U VAŠEM OMILJENOM PIĆU, PRELIJEPIM HOSTESAMA I IGRI NAŠE REPREZENTACIJE KOJU MOŽETE PRATITI NA VELIKOM VIDEO ZIDU U FAN ZONI ILI SE UPUTITI U OBLIŽNJU ARENU.
AFTER PARTY JE NAKON UTAKMICE NA ISTOM MJESTU.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se