Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Gušti

31/01

Gušti

Koncert

Tvornica, Zagreb

Datum i vrijeme: 31.01.2012. u 21:00
Lokacija: Tvornica, Zagreb
Opširnije: Gušti
Cijena ulaznice: 20.00

Gušti predstavlja autorski glazbeni projekt s mladom hrvatskom pjevačicom Emom Gagro!

 
Miha Guštin Gušti velika je slovenska pop zvijezda. Svoj novi projekt "Naša Stvar" je do sada predstavio radiofoničnim singlovima koji su, obzirom da je riječ o novom glazbenom imenu, pobudili priličnu pažnju slušatelja i glazbenih urednika pa su samim time zabilježili visoke i dugotrajne pozicije na top listama radio postaja diljem zemlje. Tako da za tri dosad objavljena singla "Sjene" i "Igra" i aktualnim "Hoću, Neću"' možemo reći da su u domaćem radio i TV eteru ostavili prilično dubok trag.
 
Debi albumom "NAŠA STVAR", Gušti je najavio, i ostvario, zaokret u novi smjer svog glazbenog stvaranja, njegova je glazba sada duboko uronjena u lako protočan i pamtljiv pop. "Naša Stvar" nosi 11 odličnih modernih, kvalitetnih pop pjesama koje su plod uspješne suradnje s mladom vokalisticom s Malog Lošinja, Emom Gagro. Ovu prekrasnu djevojku, sjajnih vokalnih sposobnosti mogli ste vidjeli i u video spotu 'Igra', a otpjevala je sve pjesme na albumu "Naša Stvar".
 
Glazbu i tekstove na svim pjesmama, osim "Ples života" potpisuje Miha Guštin Gušti. Snažan pečat ovom izdanju udario je Guštijev dugogodišnji suradnik, producent Zmago Šmon - Zed koji snosi glavnu odgovornost za produkciju i aranžmane novih pjesama.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se