Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Hard Acoustic Place - DOMINIK @ HARD PLACE

01/09

Hard Acoustic Place - DOMINIK @ HARD PLACE

Koncert

Hard place, Zagreb

Datum i vrijeme: 01.09.2012. u 20:00
Lokacija: Hard place, Zagreb
Opširnije: Hard Acoustic Place - DOMINIK @ HARD PLACE

Prije ljeta Dominik nas je razveseljavao svojom nevjerovatnom svirkom, pa je to i razlog što mu je pripala čast da zatvori ovosezonski Hard Acoustic Place. Ovaj fenomenalni glazbenik ima repertoar od "milijun pjesama" i uz njega ćemo se zabavljati do sitnih sati (vikendom radimo do 4). (Nadamo se samo da ovaj put Davorin Bogović neće pasti sa bine kao zadnji put!) 

Svi koji su ikada bili na moto susretu Hollistera ili su koji put naletili u Tituš vjerovatno znaju da je Dominik čovjek jukebox! Sjajna svirka i dobra zabava uz domaće i strane stvari je garantirana sa njegove strane - raspon njegovog repertoara je nevjerovatan - Bijelo dugme, blues, Beatles, Hendrix, When the saints go marching in, Clapton, Sinatra, Janis Joplin .... nema kraja.

Dođite se proveseliti sa nama - klime dobro rade, piva je hladna i jeftina, Pelin je po 5 kuna, a tu je i "zabavni park" - bilijar, fliper, stolni nogomet i jukebox. Otvaramo od 20 sati, a nadamo se zatvaranju oko 04. Vidimo se!?Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se