Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

HGF Demo Festival

03/05

HGF Demo Festival

Koncert

Sax, Zagreb

Datum i vrijeme: 03.05.2012. u 21:00
Lokacija: Sax, Zagreb
Opširnije: HGF Demo Festival

Po šesnaesti će puta krenuti rock'n'roll karavana HGF demo festivala...

Put tog najstarijeg i najvećeg nacionalnog demo festivala ove godine počinje u zagrebačkom Sax!-u (7 koncerata), slijedi zabočki Regenerator i Zelena dvorana (5 koncerata), a onda se kreće na kvalifikacijske koncerte u Pulu, Rijeku i Split. Nakon polufinalnih koncerata u Sax!-u krajem svibnja, sve se završava u Zaboku s 3 finalna koncerta te grande finale nastupom aktualnih i bivših pobjednika festivala te njihovim gostima 15. lipnja 2012. u klubu Regenerator.

Svečano otvorenje ovogodišnjeg 16. HGF-a dogodit će se danas, u četvrtak, 29. ožujka u klubu Sax! Nastupit će dva prošlogodišnja pobjednička sastava: MJUZIKL (posebna nagrada za najperspektivniji mladi bend), IGNOR (drugoplasirani bend) te posebni gost, virovitička VATRA. VATRA je prošle godine objavila svoj odličan šesti studijski album Ima li budnih? s kojim se na korak približila 1. ligi hrvatskog rocka i koji im je donio nominaciju za rock album godine u ovogodišnjem Porinu, dok je pjesma TREMOLO u suradnji s Urbanom nominirana u kategorijama Hit godine i Najbolja vokalna suradnja. Na početku još jedne uspješne godine za Vatru, bend se prisjetio svog nastupa na HGF-u 1998. godine uoči izdavanja prvog albuma i odlučio podržati HGF demo festival svojim posebnim nastupom u Sax!-u.  

Na ovogodišnjem HGF demo festivalu uživo će u 5 gradova nastupiti više od 60 bendova.

Ulaz na sve HGF koncerte je besplatan.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se