Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Humanitarni koncert - Želim život

16/12

Humanitarni koncert - Želim život

Koncert

Trg bana Josipa Jelačića, Zagreb

Datum i vrijeme: 16.12.2011. u 21:00
Lokacija: Trg bana Josipa Jelačića, Zagreb
Opširnije: Humanitarni koncert - Želim život

U subotu, 26. studenog obilježava se pet godina otkako nas je napustila Ana Rukavina, mlada novinarka koja nam je, izgubivši najtežu životnu bitku s opasnom bolešću, u naslijeđe ostavila neprocjenjivi osjećaj solidarnosti i zajedništva, a svojom upornošću i optimizmom potakla osnivanje Zaklade Ana Rukavina. Zaklade koja je od osnivanja do sada, djelovanjem Banke krvi iz pupkovine „Ana Rukavina“ i zahvaljujući brojnim donorima i donatorima, spasila trinaest života!

Povodom pete godišnjice Anine smrti prisjećamo se njenih hrabrih i odlučnih riječi izrečenih u pismu koje je obišlo cijelu Hrvatsku, a koje su velikom podrškom obitelji, prijatelja i kolega podigle cijelu Hrvatsku na noge.

U cilju prikupljanja sredstava za daljnju tipizaciju krvi koja je izuzetno važna kako bi hrvatski Registar bio što operativniji i dostupniji za pretragu nesrodnih donatora koštane srži i matičnih stanica, održat će se i šesti po redu humanitarni koncert »Želim život« koji se već tradicionalno održava u prosincu. Ovogodišnji koncert ponuditi će posjetiteljima nezaboravnu glazbenu noć, 20 najjačih imena hrvatske estrade i odličnu atmosferu, a sve u zajedničkoj misiji spašavanja života.

Uz vrhunsku produkcijsku podršku Nove TV, koncert će se održati 16. prosinca na glavnom zagrebačkom trgu od 21 sat. Za sve koji neće biti u mogućnosti svratiti do Trga bana Jelačića, Nova TV osigurala je i izravan prijenos koncerta.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se