Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Indi i Zded & Cine Club Place w/ Panov labirint - 2006.

07/02

Indi i Zded & Cine Club Place w/ Panov labirint - 2006.

Party

Klub Place, Rijeka

Datum i vrijeme: 07.02.2012. u 20:30
Lokacija: Klub Place, Rijeka
Opširnije: Indi i Zded & Cine Club Place w/ Panov labirint - 2006.

Mjesec meksičkog filma w/ "El laberinto del fauno". Režija: Guillermo del Toro, Meksiko, 2006., 112 min.

Ovaj film je pokupio toliko nagrada da jednostavno nema smisla da se u utorak ne pojavite u Klubu Place i pogledate ga s nama. Tri Oscara, tri BAFTA nagrade, sedam Goya nagrada… Radnja filma je smještena u 1940-e i fašističku Španjolsku, te prati malu Ofeliju koja bježi u svijet fantazije kako bi pobjegla od okrutne svakodnevnice, ali i svog nemilosrdnog očuha.
 
"Za razliku od samoga kina, gledanje filmova u Placeu je na neki način nostalgično prizivanje 50-ih i 60-ih godina prošlog stoljeća kada je malotko imao tu povlasticu da posjeduje TV prijemnik. Malobrojni sretnici bi tada često pozivali svoje prijatelje, susjede i rodbinu da k njima dođu pogledati neki film ili emisiju. U duhu tog vremena, pozivamo vas da se dođete družiti, pogledati film, gricnuti pokoju grickalicu, popiti koje piće i dobro se zabaviti."
 
Naravno, budući da ste naviknuli da Indi i Zded za vas biraju muziku, i na filmskim večerima će bit prigodnih pjesama prije i nakon filma, uz lagano druženje.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se