Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Indi i Zded & Kino Klub Place w/ Taxidermia

18/04

Indi i Zded & Kino Klub Place w/ Taxidermia

Party

Klub Place, Rijeka

Datum i vrijeme: 18.04.2012. u 20:30
Lokacija: Klub Place, Rijeka
Opširnije: Indi i Zded & Kino Klub Place w/ Taxidermia

Mjesec ugro-finskog filma w/ Taxidermia. Režija: György Pálfi, Mađarska, 2006., 91 min.

Prvi film Györgyja Pálfija, Hukkle, u potpunosti je bio bez dijaloga. Drugi njegov film, Taxidermia, u potpunosti je najbolesniji film kojeg ćemo imati prilike pogledati u Placeu. Ovo je priča o tri generacije jedne mađarske obitelji. U svakoj generaciji postoji netko s posebnim "talentom". Da ne bi bilo da vas nismo upozorili, ovaj film nije za one sa slabim želucem. I usput rečeno, soundtrack je radio Amon Tobin.

"Za razliku od samoga kina, gledanje filmova u Placeu je na neki način nostalgično prizivanje 50-ih i 60-ih godina prošlog stoljeća kada je malotko imao tu povlasticu da posjeduje TV prijemnik. Malobrojni sretnici bi tada često pozivali svoje prijatelje, susjede i rodbinu da k njima dođu pogledati neki film ili emisiju. U duhu tog vremena, pozivamo vas da se dođete družiti, pogledati film, gricnuti pokoju grickalicu, popiti koje piće i dobro se zabaviti."

Naravno, budući da ste naviknuli da Indi i Zded za vas biraju muziku, i na filmskim večerima će bit prigodnih pjesama prije i nakon filma, uz lagano druženje.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se