Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

J.R. August sa zborom i bendom!

06/12

J.R. August sa zborom i bendom!

Koncert

Sax, Zagreb

Datum i vrijeme: 06.12.2018. u 20:00
Lokacija: Sax, Zagreb
Opširnije: J.R. August sa zborom i bendom!

Najbolji ribič među kantautorima i najbolji kantautor među ribičima, Nikola Vranić poznatiji kao J.R.August, slavit će svoj imendan u Saxu u četvrtak, 6.prosinca, a društvo na pozornici pravit će mu i zbor i bend! Kao poklon slavljeniku za ovu iznimnu priliku predlažemo ulaznicu po pretprodajnoj cijeni od 35 kuna ili ako baš želite biti široke ruke, 45 kuna na dan.

J.R.August je multinstrumentalist iz Zaboka koji je dosad objavio 4 EP-a (“Change of Seasons”, “Tea Party with Mrs. Death”, “33”, “Tales from the Forest”). U pripremi su još dva EP-a: „Black Waters“ i „Dangerous Waters“, na nekoj podsvjesnoj razini sigurno povezan s prvom rečenicom ovog teksta. Ljubimac je podjedanko publike kao i kritike, a pažnju javnosti zavrijedio je kvadrilogijom „Change of Seasons“ - pričom o 4 godišnja doba ispričanu kroz 4 videospota, od kojih se s prvim, „Man With A Magnificent Mind“, našao na ljestvici najperspektivnijih glazbenika na službenoj web stranici velikog Coldplaya. Prije godinu i pol dana održao je fantastičan koncert u Saxu sa Stray Doggom, a sigurno će vrhunsku izvedbu pružiti i ovaj put sa zborom i bendom kao poklon za sv. Nikolu (skroz je ok da malo bolje očistite čizmice za ovu priliku).

************************************
FB: www.facebook.com/JohnJohnRavenAugust
BC: jraugust.bandcamp.com
WEB: www.jraugust.com
Soundcloud: https://soundcloud.com/jraugustKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se