Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Karma To Burn

09/12

Karma To Burn

Koncert

Uljanik Pula, Pula

Datum i vrijeme: 09.12.2011. u 21:00
Lokacija: Uljanik Pula, Pula
Opširnije: Karma To Burn
Cijena ulaznice: 60.00

U petak, 9. prosinca, klub Uljanik i Pula, nakon podužeg vremena koncertno će doživjeti gostovanje jednoga velikog benda, točnije, imati će čast koncertno ugostiti jedan od sastava koji se nalazi na samome vrhu alternativne scene, unutar desert rock/stoner metal izričaja, a riječ je upravo o Karma To Burn iz zapadne Virginije - Sjedinjenih Američkih Država, koja po prvi puta dolazi na ove prostore.

Karma To Burn je jedna od najpoznatijih skupina iskrene strane rock glazbe a njezin izričaj prema ocjenama kako kritičara tako i publike, u nastupima uživo, donosi nanadmašne instrumentalne bravure u kojima se očituju iznimno originalna idejna rješenja, vrsno sviračko umijeće te isto tako, iznimno čvrsta i dojmljiva koncertna izvedba.

Prvi veći uspjesi za Karmu To Burn započinju 1997. kada za Roadrunner Records objavljuje istoimeni album prvijenac, na kojemu se u ulozi vokalnog frontmena pojavljuje Jay Jarosz, a prije toga Karma To Burn surađuje i s Johnom Garcijom iz The Kyuss.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se