Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Krizna Srijeda

14/11

Krizna Srijeda

Party

Team Club, Zagreb

Datum i vrijeme: 14.11.2012. u 22:00
Lokacija: Team Club, Zagreb
Opširnije: Krizna Srijeda

Program KRIZNA SRIJEDA kao ideja se rodio u pažljivom osluškivanju mladih ljudi i njihovih želja za što boljim spojem jedinstvene muzike, prihvatljivih cijena i dobre atmosfere. Pokušali smo ljudima približiti dobre, stare narodne i domaće hitove koji su se vrtili u zlatno doba te muzike u razdoblju od 2000.-2010. kada su se rodili neponovljivi hitovi koje se, nažalost rijetko više može čuti u bilo kojem klubu. Možemo reći da smo u tome i više nego uspjeli, jer to najbolje dokazuju sami oni od kojih je ta ideja potekla - ljudi! Zato smo svake srijede puni, uz odličnu atmosferu i najprihvatljivije cijene u gradu! Tko još ne zna, evo zašto smo posebni s programom... Sjećate li se onih starih, dobrih narodnih i house hitova iz zlatnog razdoblja od prije 5,6 godina ? Voljeli biste ih čuti ponekad u vrhuncu Vašeg izlaska s društvom ?

Na Vaš zahtjev, mi Vam serviramo baš to !

Najbolji HITOVI od 2000.-2010. kroz cijelu noć, samo za Vas! Kao i što vidite u naslovu eventa, svake srijede, SVA CUGA JE 12 kn!

Svake srijede za Vas smo pripremili i veliki RAKIJA BAR, gdje će sve voćne rakije biti poslužene ledeno hladne po cijeni od 10 kn !

Vrata otvaramo već u 22:00h ! I

Ulaz je dozvoljen isključivo osobama starijim od 21.g !

Vidimo se !Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se