Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Krizna srijeda

03/10

Krizna srijeda

Party

Team Club, Zagreb

Datum i vrijeme: 03.10.2012. u 22:00
Lokacija: Team Club, Zagreb
Opširnije: Krizna srijeda

Program KRIZNA SRIJEDA kao ideja se rodio u pažljivom osluškivanju mladih ljudi i njihovih želja za što boljim spojem jedinstvene muzike, prihvatljivih cijena i dobre atmosfere. Pokušali smo ljudima približiti dobre, stare narodne i domaće hitove koji su se vrtili u zlatno doba te muzike u razdoblju od 2000.-2010. kada su se rodili neponovljivi hitovi koje se, nažalost rijetko više može čuti u bilo kojem klubu.

Možemo reći da smo u tome i više nego uspjeli, jer to najbolje dokazuju sami oni od kojih je ta
ideja potekla - ljudi! Zato smo svake srijede puni, uz odličnu atmosferu i najprihvatljivije cijene u gradu!

Tko još ne zna, evo zašto smo posebni s programom... Sjećate li se onih starih, dobrih narodnih i house hitova iz zlatnog razdoblja od prije 5,6 godina ? Voljeli biste ih čuti ponekad u vrhuncu Vašeg izlaska s društvom ? Na Vaš zahtjev, mi Vam serviramo baš to ! Najbolji HITOVI od 2000.-2010. kroz cijelu noć, samo za Vas!

Kao i što vidite u naslovu eventa, svake srijede, SVA CUGA JE 12 kn!

Pogledajte što je sve u cjeniku po 12 kn;
JACK DANIELS, AKVINTA VOTKA, ABSOLUTE VOTKA, FOUR ROSES, JIM BEAM, GIN, SOUTHERN COMFORT, JAGERMEISTER, BALLANTINES, HAVANA, BACARDI, MALIBU, MARTINI, BECKS, SVI PRIRODNI I GAZIRANI SOKOVI.

★ Svake srijede za Vas smo pripremili i veliki RAKIJA BAR, gdje će sve voćne rakije biti poslužene ledeno hladne po cijeni od 10 kn ! ★Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se