Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Krizna Srijeda

11/12

Krizna Srijeda

Party

Kvak and Kvaksi, Zagreb

Datum i vrijeme: 11.12.2013. u 23:00
Lokacija: Kvak and Kvaksi, Zagreb
Opširnije: Krizna Srijeda

Dragi prijatelji i gosti Kvak-a, s ponosom i veseljem Vas pozivamo 11.12.2013. na veliko otvorenje programa srijedom u KVAKU!

Program koji je idejno i koncepcijski osmišljen od strane mladog i perspektivnog tima ljudi, te koji je započet u kultnom zagrebačkom klubu Diamond 2011.-e godine, gdje je bio vrlo brzo prepoznat od strane zagrebačke publike, a nastavio je svojim originalnim konceptom žariti i paliti centrom Zagreba, te Jarunom i Kajzericom zadnje 2 godine, napokon smo doveli u 21 godina staru prijestolnicu zabave svih generacija - KVAK!

Program KRIZNA SRIJEDA kao ideja se rodio u pažljivom osluškivanju mladih ljudi i njihovih želja za što boljim spojem jedinstvene muzike, prihvatljivih cijena i dobre atmosfere. Na novom programu srijedom u Kvaku, našim prijateljima i gostima ćemo pokušati približiti dobre, stare narodne i domaće hitove koji su se vrtili u zlatno doba te muzike u razdoblju od 2000.-2010. kada su se stvarali neponovljivi hitovi koje se, nažalost rijetko više može čuti u bilo kojem klubu...

Možemo reći da je u tome ovaj program i više nego uspio, jer to najbolje dokazuju sami oni od kojih je ta ideja potekla - ljudi! Zato očekujte samo originalnu i pravu zabavu srijedom u KVAKU, uz odličnu atmosferu i najprihvatljivije cijene u gradu!
Sjećate li se onih starih, dobrih narodnih i house hitova iz zlatnog razdoblja od prije 6,7 godina ? Voljeli biste ih čuti ponekad u vrhuncu Vašeg izlaska s društvom ? Na Vaš zahtjev, mi Vam serviramo baš to ! Najbolji HITOVI od 2000.-2010. kroz cijelu noć, samo za Vas by dj Bagy!

Još nešto jedinstveno, što ćemo Vam u KVAKU svake srijede pružiti - SVA CUGA JE 12 kn!

Na ulazu u klub će Vas dočekati i naše prelijepe i preljubazne hostese, koje će Vam odgovoriti na sva Vaša pitanja ;)

Pogledajte što je sve u cjeniku po 12 kn;

★JACK DANIELS, JOHNNIE WALKER, SMIRNOFF VOTKA, TEQUILA, FOUR ROSES, JIM BEAM, GIN, SOUTHERN COMFORT, JAGERMEISTER, BALLANTINES, HAVANA, BACARDI, MALIBU, MARTINI, CAMPARI, PIVO, RAMAZOTI, SVI PRIRODNI I GAZIRANI SOKOVI itd. ★

Svake srijede za Vas smo pripremili i veliki RAKIJA BAR, gdje će sve voćne rakije biti poslužene ledeno hladne po cijeni od 12 kn ! ★

Vrata otvaramo već u 22:00h ! Kao i uvijek, ZABAVA JE ZAGARANTIRANA :)

Ulaz je dozvoljen isključivo muškoj populaciji starijoj od 21.g, te ženskoj populaciji starijoj od 19 g – BEZ IZNIMAKA!Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se