Već si registriran?

Logiraj se!


Zaboravljena lozinka?

zatvori

Još se ne znamo?

Registriraj se!
Sa svojim korisničkim računom možeš sudjelovati u grupi svojeg fakulteta, skidati skripte, pratiti ispitne rokove. Sadržaj portala bit će prilagođen tvojim postavkama.

* najmanje 5 znakova

* najmanje 5 znakova

* adresa mora biti valjana

Muško Žensko


Kyuss vs. Queens Of The Stone Age slušaonica

25/04

Kyuss vs. Queens Of The Stone Age slušaonica

Party

,

0 korisnika je potvrdilo dolazak

Datum i vrijeme: 25.04.2012. u 20:00
Lokacija: ,
Opširnije: Kyuss vs. Queens Of The Stone Age slušaonica

Iz suncem opaljene, kaktusom natrpane, pijeskom pokrivene kalifornijske pustinje, donosimo vam prepoznatljive zvuke dva bratska benda, koji su utemeljili blaženi žanr stoner rocka: Kyuss i Queens of the Stone Age. Ove vokalno-instrumentalne sastave povezuje prije svega zajednička povijest – posljednji album Kyussa ujedno je i prvi album tada tek satelitskog projekta gitarista Josh Hommea. Kyuss je žario i palio devedestih, iako je njihova glazba isprva podsjećala na hard rock iz sedamdesetih. Ubrzo su razvili prepoznatljiv stil koji je utjecao na glazbu Palm Desert scene i svih pod njenim utjecajem naredna dva desetljeća.
QOTS-u je s druge strane pripao početak novog milenija, unatoč odvajanju od sirovog teškog zvuka svojeg prethodnika, duh stonera ostao je duboko u riffovima ovog benda.

Pridružite nam se u ovoj proslavi stoner rocka u KSET-u, i zagrijte se za predstojeći koncert Kyuss Lives!, benda podignutog iz pepela samo za vas, uz DJ-e Poma, Jovana Hiperbolikk! i BabilonSka.Komentiranje je jedna od privilegija registriranih korisnika.


Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se