Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Linkin Park tribute Piknik Park

23/03

Linkin Park tribute Piknik Park

Koncert

Boogaloo Club, Zagreb

Datum i vrijeme: 23.03.2019. u 21:00
Lokacija: Boogaloo Club, Zagreb
Opširnije: Linkin Park tribute Piknik Park

Poker aseva kojeg čine Piknik Park, Boogaloo, zagrebačka publika i naravno pjesme Linkina Park čine ovaj događaj jedinstvenim doživljajem, uostalom pročitajte samo komentare na coveru eventa. Ukratko, koncerti Piknik Parka u Boogaloou znače pjevanje u glas svih prisutnih od prve do posljednje pjesme i svojevrsno su okupljanje dvije generacije: one odrasle na MTV-u i VIVA-i te one nešto mlađe, „koja je odrasla na youtubeu“, naravno, sve to uz nezaboravne hitove Linkin Parka.
Šesti nastup Piknik Parka u Zagrebu dogodit će se u subotu, 23.ožujka 2019. Cijena ulaznice u pretprodaji je 35 kuna, na dan će koštati 45 kuna. Mogu se kupiti u Dirty Oldu, Boogaloo ili preko sustava Entrio, a informacije o početku pretprodaje bit će dostupne uskoro.
PIKNIK PARK je mađarski Linkin Park Tribute bend iz Budimpešte koji postoji već priličan niz godina i najpoznatiji je LP tribute u Europi, što i sami vole istaknuti u svojim promotivnim materijalima. Svirali su gotovo po cijeloj Europi po raznim festivalima i klubovima, a njihov šesti nastup u Zagrebu najbolje govori o količini štovatelja koje imaju u Hrvatskoj, kao i zašto upravo zagrebačku publiku ističu kao jednu od najdražih.

Facebook:https://www.facebook.com/piknikpark/
Youtube: http://www.youtube.com/piknikpark
Web page: http://linkinparktributeband.com/

Kako je prije bilo u Boogaloou, pogledajte na ovim linkovima:
Galerija: https://bit.ly/2HIj4ON
Video: https://www.facebook.com/hangtime.agency/videos/765531083784087Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se