Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

MASSIMO 'UNPLUGGED NA JASTUCIMA'

15/09

MASSIMO 'UNPLUGGED NA JASTUCIMA'

Koncert

Playlife Caffe Bar, Zagreb

Datum i vrijeme: 15.09.2012. u 20:30
Lokacija: Playlife Caffe Bar, Zagreb
Opširnije: MASSIMO 'UNPLUGGED NA JASTUCIMA'
Cijena ulaznice: 100.00

Ulaznice za koncert „Unplugged na jastucima“ u pretprodaji su od petka 27.07., a potražite ih u Aquarius Music Shopovima: Varšavska 13; Branimir Centar - Kneza Branimira 29; Maksimirska 16 ili na blagajni caffea PLAYLIFE!

Cijena ulaznice u pretprodaji je 100 kn, a na dan koncerta ulaznice se kupuju isključivo u Playlifeu po cijeni od 130 kn. Napominjemo da je broj ulaznica za sjedenje ograničen!

Zadnjih nekoliko mjeseci Massimo i prateći bend trudili su se spojiti ljubav prema akustici, neobična mjesta za koncertiranje i prirodu. Nakon zanimljivog koncerta naziva „S obje ruke dotaknuti san“ u prekrasnom dvorcu Lužnica (Zaprešić) krajem lipnja, uslijedio je u srpnju koncert pod borovima „San Sustipanske noći“, a niz će objediniti koncert nazvan „Unplugged na jastucima“. Koncert se održava na otvorenom, uz rekreacijski centar koji se nalazi preko puta bolnice Vrapče. U zelenilu prostora dominira caffe Playlife koji je i istaknut kao mjesto održavanja koncerta.

Koncert ćete moći pratiti ili u svojevrsnoj piknik maniri, sjedeći na jastucima, ili stojeći na travnjaku, ovisno o vlastitim preferencijama. Za dobru glazbu pobrinut će se Massimo i prateći šesteročlani bend, a većinu glazbenog repertoara sačinjavat će hitovi s aktualnog albuma „Dodirni me slučajno“, kao i pjesme koje su obilježile karijeru ovog vrhunskog interprete.Za mnoge, odabir lokacije bit će u krajnju ruku čudan, a evo kako taj odabir komentira sam Massimo: „Pružila mi se jedinstvena prilika. Pristupili su mi ljudi koji su moji fanovi, sa željom da u njihovom prostoru organiziramo koncert. Vjerujem da takvu ponudu želi dobiti svaki glazbenik i već se osjeća njihova neiscrpna energija i entuzijazam“.
No, nije to jedini razlog zbog kojeg se Massimo odlučio upravo za ovu lokaciju pa dodaje: „Odlično se poklopila još jedna činjenica, a to je da se caffe nalazi u mom naselju, naselju u kojem ispijam svoju prvu jutarnju kavu, vodim psa u šetnju, u kojem uživam u dobrosusjedskim odnosima. Ovo je i moja svojevrsna zahvala Vrapču što mi je pružilo utočište i miran dom“.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se