Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Nova scena, u Pločniku w. Babilonska & Shao

15/11

Nova scena, u Pločniku w. Babilonska & Shao

Party

Pločnik, Zagreb

Datum i vrijeme: 15.11.2017. u 22:00
Lokacija: Pločnik, Zagreb
Opširnije: Nova scena, u Pločniku w. Babilonska & Shao

15.11.2017. Srijeda
22:00 - 02:00h
Pločnik
*******************************
>Babilonska
>Shao

"Nova Scena" je projekt pokrenut od strane inicijative "Iza Scene" kako bi se na redovitoj mjesečnoj bazi zagrebačkoj publici predstavljalo nova i perspektivna imena koja su se pojavila na sceni...

Ovaj puta nastavljamo sa novim imenima eksperimentalnijeg spektra scene - Babilonska i Shao. Babilonska po danu, obožavateljica svake glazbe koja je barem malo iskrena i barem malo uvrnuta, od čudnovatih jazzera preko hip hop ritmova pa do rifovlja iz najdubljeg grotla pakla, a sve to ima priliku puštati na frekvenciji Radio Studenta ili prigodom raznih koncerata u Tvornici i KSET-u, gdje je i izučila zanat i jetru, a gdje i dalje djeluje u organizaciji koncertnog programa ZEZ. Glazbu bliže noćnom srcu zavrtila je van kućnog okrilja prvo s Rollup ekipom, a zatim i na Novoj sceni u Pločniku. Noću iz miksete najradije šalje ozbiljne bass numere što zaigranije produkcije, najčešće iz trap, beats i štalijeovo područja. Shao je osamnaestogodišnjak iz Istre koji se glazbenom produkcijom bavi od kraja 2014. g., cijelo vrijeme radeći beatove za razne mlade repere iz Hrvatske ali i žanrovski raznolike klupske trake. 2016. g. pobjeđuje na Illectricity Nucomers natječaju te iste godine postaje član ljubljanskog SNIF-a, kolektiva mladih DJ-a, producenata i vizualnih umjetnika posvećenih promoviranju suvremene umjetnosti uz fokus na klupsku glazbu .

Ulaz je, kao i svaki puta do sada, besplatan. Program kreće u 22 sata, a završava u 2 sata nakon ponoći.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se