Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Olovni ples / Čopor - promocija albuma Sloboda

27/03

Olovni ples / Čopor - promocija albuma Sloboda

Koncert

KSET, Zagreb

Datum i vrijeme: 27.03.2012. u 21:00
Lokacija: KSET, Zagreb
Opširnije: Olovni ples / Čopor - promocija albuma Sloboda

Povodom izdavanja albuma Sloboda za izdavačku kuću Croatia Records grupa Olovni ples održat će samostalni koncert u zagrebačkom KSET-u, u utorak 27. ožujka 2012. s početkom u 21 h. Posebni gost večeri bit će hrvatski lo-fi prvoborac , utemeljitelj nezavisne izdavačke kuće Brlog Records iz Zadra i vjerojatno jedan od najdarovitijih tekstopisaca u hrvatskom rock'n'rollu, Roberto Vodanović Čopor.

Olovni ples
Četiri prijatelja, okupljena oko stvaranja vlastite glazbe, pokrenuli su 2007. godine Olovni ples, jedan od najoriginalnijih bendova koji se u novije vrijeme pojavio u Hrvatskoj. U svojoj glazbi spojili su različite glazbene utjecaje sa poezijom i autorskim tekstovima, te stvorili svoj vlastiti glazbeni izričaj koji je možda najbolje definirati kao poetski folk rock blues. Album Sloboda je svojevrsna retrospektiva rada benda u razdoblju 2007-2011.

Roberto Vodanović Čopor
Roberto Vodanović Čopor je hrvatski lo-fi prvoborac , utemeljitelj nezavisne izdavačke kuće Brlog Records iz Zadra i vjerojatno jedan od najdarovitijih tekstopisaca u hrvatskom rock'n'rollu. Ovaj samozatajni ćelavi i bijesni pjesnik, raštimane gitare i bez sluha čistokrvni je anarhist, galamdžija i nepopravljivi sanjar, beskompromisni kritičar društva i onaj koji prstom upire na preostale neosvojene otoke čovjekove sreće mimo lažnih obećanja koja nude političari, klerikalci, militaristi i ostali. U svojoj lo-fi izdavačkoj kući Brlog Records objavio je neke od najzanimljivijih albuma kantautora i bendova koji su se u posljednjih 10-ak godina pojavili u Hrvatskoj i šire.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se