Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Open Mic Night #3

22/03

Open Mic Night #3

Party

Palach, Rijeka

Datum i vrijeme: 22.03.2012. u 21:00
Lokacija: Palach, Rijeka
Opširnije: Open Mic Night #3

Zbog velike zainteresiranosti što zbog gledanja, što zbog nastupanja, morali smo Open Mic večer staviti opet! I to brzo! Sljedeći OPEN MIC NIGHT je u četvrtak 22.03.2012. pa smislite nešto fino, ohrabrite se i šaljite prijave na mail! Ako želite podijeliti svoje umijeće s drugima, bilo to pjevanje, sviranje, plesanje, recitiranje ili stand-up komedija, naš stage je Vaš stage čitavih 20 minuta!

Pretjeranih uvjeta i kriterija nema, osim da sve željne sudjelovanja molimo da se prijave na: clubpalach@gmail.com, i to imenom i prezimenom i vrstom točke (znači, da li ćeš: pjevati, svirati, pričati.... ) kako bi znali osigurati potrebnu opremu. Rok prijave je do tog istog četvrtka u 16 sati.

Klub Palach vam osigurava produkciju akustičnog tipa za pojedince, dua, tria ili eventualno kvartete. Odmah da napomenemo kako ova večer nije namjenjena klasičnim bendovima (eventualno ukoliko dođu u svom „light“ izdanju). Ova večer nije natjecateljskog karaktera, no svi njeni učesnici biti će tekuće nagrađeni!

Ulaz besplatan.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se