Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

PlanB Music Creation

26/04

PlanB Music Creation

Koncert

Boogaloo, Zagreb

Datum i vrijeme: 26.04.2012. u 21:00
Lokacija: Boogaloo, Zagreb
Opširnije: PlanB Music Creation
Cijena ulaznice: 10.00

Ostalo je nekoliko dana do velikog finala PlanB Music Creationa, glazbenog natječaja u kojem se traga za zvijezdom! Prijava je bilo mnogo, čak više od trideset, gdje je žiri imao veoma težak posao – odabrati najbolje.
No, Massimo Savić te Tomas Krkač uspješno su odradili svoj posao te uz pomoć publike Facebook fanova odabrali 6 najboljih finalista koji će „odmjeriti snage“ 26. travnja u zagrebačkom klubu Boogaloo – svi ste pozvani!

Finalisti koji su pridobili naklonost vas i žirija:
Rolin Humes - Freedom;
Fault - In the night;
Pištolj na gumene metke - Dva razloga;
Strugi feat. Rapaholik - Hej, kuda?;
Slaven Šimić - Rijeka od sna i
Them Moose Rush - Helix rainbow.

Pobjednik PlanB Music Creationa osvaja pobjednički koncert sa Massimom Savićem u Zagrebu i snimanje u studiju po želji u vrijednosti od 10.000 kn. Glasaj za jednog od finalista i osvoji ulaznicu za koncert
Svakako preporučujemo da „bacite uho“ na prijavljene izvođače i glasate za njih u facebook aplikaciji PlanB Music Creation, jer svaki vaš glas također vama nudi mogućnost da osvojite kartu za koncert u klubu Boogaloo.

Uz šest finalista, nastupit će bend Tomasa Krkača - Telefon Blues bend.
Ulaznica za koncert koji će se održati 26. travnja u klubu Boogaloo iznositi će simboličnih 10 kn, a u cijenu je uključena 1 konzumacija Ballantine's whiskija i glasački listić kojim ćete i vi sudjelovati u odabiru pobjednika PlanB Music Creationa.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se