Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

PODRŽI SCENU! @ Mochvara

26/09

PODRŽI SCENU! @ Mochvara

Koncert

Mochvara, Zagreb

Datum i vrijeme: 26.09.2012. u 22:00
Lokacija: Mochvara, Zagreb
Opširnije: PODRŽI SCENU! @ Mochvara

Podrži scenu! je koncertni program koji u klubu Močvara počinje sa novom sezonom. Namjera nam je, putem redovitih mjesečnih koncerata, dati priliku za predstavljanje mladim, nedovoljno afirmiranim bendovima i izvođačima iz Zagreba, ali i iz drugih krajeva Hrvatske.

Uz besplatan ulaz na sve koncerte kao dodatnu pogodnost, želimo mlađoj publici pružiti priliku da dođe u kontakt s recentnim događanjima na novoj hrvatskoj glazbenoj sceni, te na taj način kreirati svojevrstan inkubator nove kulture mladih u Zagrebu. Glazbeni okvir projekta Podrži scenu! žanrovski nije ograničen - predstaviti ćemo bendove i izvođače koji se bave najrazličitijim vidovima nekomercijalnog glazbenog djelovanja - punk, reaggae, ska, eksperimentalna glazba, metal, elektronika… Ono što nam je važno je da svi oni sviraju autorsku glazbu i da su što autentičniji u svom izričaju. Uz sve to, nastojat ćemo povremeno kao podršku pozvati i nekoga od „veterana scene“.

Nastupaju:

MORAINES (Zagreb)
http://moraines.bandcamp.com
www.facebook.com/moraines

SHE LOVES PABLO (Zagreb)
www.shelovespablo.com
http://shelovespablo.bandcamp.com
www.facebook.com/pages/She-Loves-Pablo/10554502782

TWO FACES OF GALA (Zagreb)
http://twofacesofgala.bandcamp.com
www.facebook.com/twofacesofgala

WIZARD OF STONE MOUNTAIN (Split)
http://wizardofstonemountain.bandcamp.com
www.facebook.com/pages/wizard-of-stone-mountain/113836788631402Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se