Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Prvi rock'n'roll humanitrani koncert - Child in time @ Paromlin iza Lisinskog

03/03

 Prvi rock'n'roll humanitrani koncert - Child in time @ Paromlin iza Lisinskog

Koncert

Ostale lokacije Zagreb, Zagreb

Datum i vrijeme: 03.03.2012. u 21:00
Lokacija: Ostale lokacije Zagreb, Zagreb
Opširnije: Prvi rock'n'roll humanitrani koncert - Child in time @ Paromlin iza Lisinskog
Cijena ulaznice: 20.00

Mreža aktivista "Građani za građane" vas poziva na prvi rock'n'roll humanitarni koncert "Child in time". Cilj koncerta je prikupiti novac za djecu s posebnim potrebama i za udrugu GRUNPH (Građanska udruga narodnih performera) koja sav svoj trud i vrijeme troši na renoviranje Paromlina. 

PREKI SUD (heavy hard blues rock): Dečki i cure iz Zagreba i Zagorja, na svom drugom koncertu, za Vas će napraviti pravu prljavo rokersku atmosferu. Svojim aranžmanom od desetak pjesama natjerat ce Vas na čagu.
 
BAD MUSHROOMS (hard rock, rock, blues): Ovaj famozni peterac odsvirati će, dobro nam poznate teške riffove Zeppelina, Deep Purpla, te Uriah Heep, Whitesnake, Rainbow, Steppenwolf, Jimi Hendrix Experience, Cactus... pa tako i domačeg rock'n'rolla poput Bijelog Dugmeta i Smaka. 
 
U nastavku večeri DJ će puštati stare i nove hitove domačih i stranih rockera. Upad je 20kn, dok vas na šanku čeka sva cuga za 10 kuna. Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se