Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

SMALL HOUSE BROWN @ Purgeraj

26/09

SMALL HOUSE BROWN @ Purgeraj

Koncert

Purgeraj, Zagreb

Datum i vrijeme: 26.09.2012. u 21:00
Lokacija: Purgeraj, Zagreb
Opširnije: SMALL HOUSE BROWN @ Purgeraj

Tko su Small House Brown? Ako ste vjerni posjetilac Purgeraja, na ovo ćete pitanje znati odgovor i u pola noći jer Small House Brown su u našem dragom klubu otkad je otvorio svoja vrata.

Neraskidivo je to prijateljstvo koje se gradilo godinama, pa je sasvim logično da sviraju svaki mjesec. Za one koji nikada nisu imali zadovoljstvo slušati naš "domaći" bend koji toliko volimo svojatati, prestavimo ih:

Stipe Subašić (gitara i vokal), Krešo Oremuš (unsna harmonika), Mario Žuvela (Kontrabas) i Marko Bosak (bubanj) čine jednu lijepu muzičku priču koja je sastavljena od samo jedne ali važne stvari - svirke. Osim što su u Purgeraju od samih početaka, mogu se pohvaliti i da su jedan od najdugovječnijih Zagrebačkih bendova koji kroz nepatvoreni blues-rock visokog napona prenosi duh Američkog juga i neumorno stvara već čitavih 10 godina.
Kako vrijeme odmiče, entuzijazam im samo raste, a najlakše ih se može prepoznati po urnebesnoj atmosferi koju redovito isporučuju vjernoj publici interpretirajući glazbu blues velikana poput Elmorea Jamesa, Roberta Johnsona, Muddya Wattersa, J. L. Hookera, Williea Dixona, Stiviea Raya Vaughana, B. B. Kinga te mnogih drugih. Uvijek nasmijani, opušteni i u pravoj mjeri neobuzdani, pripadaju na stage Purgeraja kao da je napravljen samo za njih i sa ponosom možemo reći da su home band kakvog se samo poželjeti može. Ovaj tjedan nam poklanjaju još jednu u nizu legendarnih svirki, a svi zainteresirani pozvani su na SHB tulum.

ulaz: 0 kn
happy hour: 21-23h
mlađima od 18 ulaz zabranjenKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se