Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

St. Patrick's day Belfast Food

17/03

St. Patrick's day Belfast Food

Party

Boogaloo, Zagreb

Datum i vrijeme: 17.03.2012. u 22:00
Lokacija: Boogaloo, Zagreb
Opširnije: St. Patrick's day Belfast Food
Cijena ulaznice: 50.00

Tradicionalno povodom obilježavanja jednog od najvećih irskih blagdana i neslužbenog dana ispijanja piva, 15. put za redom, Belfast Food u Zagrebu! U subotu 17. ožujka u klubu Boogaloo očekuje Vas, kao i svaki put do sada, nezaboravan provod uz sjajnu glazbu i potoke dobrog piva (pivo pola litre 12 kn!)! Nemojte propustiti najveću veselicu u gradu, jer znate da najpoznatiji "hrvatski Irci" - Belfast Food, pripremaju "ozbiljnu" zabavu. Veliki interes publike za ovu feštu već godinama potvrđuje Belfast Food najboljim izborom za St. Patrick. Uvijek rasprodane dvorane, hrpa piva, sjajna atmosfera i znoj do koljena garantiraju ludi provod do zore!

Belfast Food su se profilirali kao jedna od najkvalitetnijih hrvatskih koncertnih atrakcija čiji nastupi, a pogotovo onaj za Dan sv. Patrika, spadaju u zabave koje se ne propuštaju. Od samog početka zvukom i stilom usmjerili su se prema irskoj i keltskoj glazbi, a kroz četri albuma stvorili su i vlastiti autorski rukopis koji je rezultirao velikim hitovima poput "Mate i Matilda", "Van iz grada", "Trivijalna stvar" i "Lagano lagano". Uskoro nam Belfast Food pripremaju novi album, nešto fantastično i sasvim drugačije, a sigurni smo da će nam na koncertu premijerno izvesti najavni single albuma "Nisam pijan".

Ulaznice po cijeni od 50 kn u pretprodaji na sljedećim prodajnim mjestima: Rockmark (Berislavićeva 13), Transport Footwear dućani (Importanne, City Centar One, Gajeva 10), Eventim, Dancing Bear i Dirty Old Shop. Na blagajni kluba ulaznice će koštati 70 kn.
 Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se