Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Svečana premijera Pirandello cabaret

15/06

Svečana premijera Pirandello cabaret

Party

Vip Club, Zagreb

Datum i vrijeme: 15.06.2012. u 20:00
Lokacija: Vip Club, Zagreb
Opširnije: Svečana premijera Pirandello cabaret
Cijena ulaznice: 20.00

Pirandello cabaret satirična je komedija za odrasle nastala povodom 145. godišnjice rođenja znamenitog talijanskog dramatičara Luigija Pirandella (Agrigento, Sicilija, 28. lipnja 1867. – Rim, 10 prosinca 1936.). Predstava za okosnicu ima lik Antoniette Marie Portulano, Pirandellove žene, psihički nestabilnog karaktera, koja je imala maniju proganjanja i napadaje ljubomore. Unutar cabareta isprepliću se talijanske canzone, sicilijanski plesovi te mnoštvo zabave vezane uz uvijek aktualna muško-ženska pitanja.
 
Pirandello cabaret zamišljen je kao interaktivna predstava, koja će pružiti cijelu paletu zabavnih i zanimljivih likova, uz neprestana pitanja koje je i sam Pirandello provlačio kroz svoja poznata djela: Tko sam ja zapravo?. Vizualni dojam pojačan je i plesnim koreografijama, a u sklopu cabareta, glumci, ujedno i glazbenici, zabavljat će publiku uživo, svojim malim bandom.
 
Profesionalni glumac, pjevačica i plesač kroz više od 12 različitih uloga i s preko 25 izmjena kostima iz 30-tih godina predstavit će barem na trenutak stvaralački milje Nobelovca Pirandella.
 Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se