Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

TDG: Živa voda plays the Beatles songbook

14/03

TDG: Živa voda plays the Beatles songbook

Koncert

KSET, Zagreb

Datum i vrijeme: 14.03.2018. u 20:00
Lokacija: KSET, Zagreb
Opširnije: TDG: Živa voda plays the Beatles songbook

U sklopu novog izdanja Tjedna drugačije glazbe Disco sekcije KSET-a, u srijedu, 14. ožujka, u KSET nam dolazi improvizacijski sastav Živa voda.

Živa voda je koncept suradnje glazbenika i umjetnika s različitih dijelova hrvatske scene. Zajedno okupljeni, svaki put u sklopu drugačije teme ili koncepta, improviziraju unutar zadanih parametara.

Članovi sastava Mimike Orkestra, Porta Morta i Ona pokretači su Žive vode, ali svakoga puta se nađu gosti i iz drugih dijelova glazbene ili performans scene.

Živa voda će ovom prilikom u KSET-u izvesti svoju interpretaciju Beatles songbooka, tj. rearanžmane i improvizacije bazirane na poznatim i manje poznatim skladbama Beatlesa.

Živa voda pokrenuta je u klubu Vinyl kao prostor glazbenih istraživanja mladih glazbenika s lokalne scene i tamo ima mjesečnu rezidenciju.

Cijena na ulazu: 30 kn

Za vrijeme Tjedna drugačije glazbe, od 12. do 16.3., u KSET-u, svakoga dana uz jutarnju kavu možete slušati selekciju rijetko zastupljenih glazbenih žanrova (više: Tjedan drugačije glazbe @KSET), a 16.3. i doći plesati na electro punk party na kojem također vrte DJ-evi Disco sekcije (više: TDG: Für immer electro punk @KSET)Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se