Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

TULUM GRAFIČKOG FAKSA vol.3

30/10

TULUM GRAFIČKOG FAKSA vol.3

Party

Purgeraj, Zagreb

Datum i vrijeme: 30.10.2012. u 22:00
Lokacija: Purgeraj, Zagreb
Opširnije: TULUM GRAFIČKOG FAKSA vol.3
Cijena ulaznice: 10.00

Oreferadili su te na upisima i sad te progone četveroznamenkaste brojke? Od kratice ECTS zaškrgučeš zubima? Ne očajavaj, evo tuluma!
Nov si na faxu i nikog ne poznaš? Ne očajavaj, evo tuluma! Novi ajfon ti je onak, full, kužiš, bezveze? Ne očajavaj, evo tuluma!
Šugav raspored i vježbe na šestom katu? Ne očajavaj, evo tuluma!
Sviđa ti se kolegica s vježbi iz Kvalitativnih metoda ispitivanja reprodukcije boja predmeta kojeg nikako ne možeš zapamtit kak se zove? Ne očajavaj, evo tuluma!
Gangnam style, wtf?! Ne očajavaj, evo tuluma!
Fizika 3? Ne očajava, evo tuluma!
Evo tulumaaa!

Pravim studentima ionako ne trebaju nikakvi dubokoumni motivi. Polako ulazimo u novi semestar mamurluka. Vrijeme je da se oboružate odgovorima na default pitanja kak ste, koliko vam je ostalo ispita i gdje ste bili na moru te se nadnevka 30.10. izrenderirate u Purgeraju na Tulumu Grafičkog Faksa vol3

Ako ste bili zadnja 2 puta i preživjeli ste bez amnezije znate što očekivati iz zvučnika. Fin glazbeni mashup nam ovaj put priprema i servira DJ Critical LP. Glazbene želje i prijedloge slobodno zakeljite na wall eventa da naš diđej vidi na što trzate. Mala napomena: Rozgi, cajki i sličnih neukusnih sranja nema. Za to se gradonačelnik pobrinuo na Bundeku.

Happy hour na šanku traje od 22 do 00 (za jednu dobiješ dvije). Zabava, muzika, edukativne video projekcije… GRF tulum vol3!

Spread the word!
Vidimo se!Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se