Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Urban & 4

23/12

Urban & 4

Koncert

Tvornica, Zagreb

Datum i vrijeme: 23.12.2011. u 21:00
Lokacija: Tvornica, Zagreb
Opširnije: Urban & 4
Cijena ulaznice: 90.00

Tradicionalan koncert Damira Urbana i njegove „četvorke“, ponovno će dobro prodrmati Tvornicu kulture, 22.12. i 23.12.

Ove godine u suradnji sa Damirom Urbanom, odlučeno je napraviti dva koncerta od kojih će jedan, i to prvi dan, biti održan u Malom Pogonu Tvornice za najvjernije fanove.

Drugi dan je osiguran za sve one koji se nisu uspjeli družiti prvi dan i koji svake godine nestrpljivo očekuju da riječki genijalac stane na pozornicu pred uvijek punom Tvornicom. Bit će manje priče, a više buke. Da je Urban vrhunski glazbenik, autor tekstova, koautor muzike i vodeći vokal, ne treba se posebno naglašavati. Live nastupi ovog višestrukog dobitnika Porina bacaju na koljena sve rockere koji svaki put cijelu Tvornicu dovedu do usijanja.

Ulaznice će se moći  kupiti u Tvornici kulture, Zoni Tvornice (prolaz Neboder), tobaco shop Daily News u Gundulićevoj 5, Churchill cigar shopovi  u City centru, Avenue Mallu i Areni centar, te u Daily News tobaco shopu u Hotto centru po cijeni od 90 kuna u pretprodaji i 110 na dan koncerta.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se