Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

URBAN & 4 @ Tvornica kulture

24/12

URBAN & 4 @ Tvornica kulture

Koncert

Tvornica, Zagreb

Datum i vrijeme: 24.12.2011. u 20:00
Lokacija: Tvornica, Zagreb
Opširnije: URBAN & 4 @ Tvornica kulture
Cijena ulaznice: 90.00

 

URBAN & 4
22.12.2011. Četvrtak
Mali pogon / 21h

23.12.2011. Petak
Veliki Pogon / 21h

Ulaznice 90kn / na dan 110kn
Festivalske ulaznice 140kn

 

 

Tradicionalan koncert Damira Urbana i njegove „četvorke“, ponovno će dobro prodrmati Tvornicu kulture, 22.12. i 23.12.

Ove godine u suradnji sa Damirom Urbanom, odlučeno je napraviti dva koncerta od kojih će jedan, i to prvi dan, biti održan u Malom Pogonu Tvornice za najvjernije fanove.

Prvi dan je zamišljen kao „storyteller koncert“, kada će Urban ispricati neke stvari o bandu, nastajanju pjesama..., a onda ih , naravno, i odsvirati :)
Sretnici koji uspiju nabaviti ulaznice za prvi dan, imat će priliku porazgovarati sa slavnim riječanima, možda i otpjevati nešto s njima.

Drugi dan je osiguran za sve one koji se nisu uspjeli družiti prvi dan i koji svake godine nestrpljivo očekuju da riječki genijalac stane na pozornicu pred uvijek punom Tvornicom. Bit će manje priče, a više buke.

Da je Urban vrhunski glazbenik, autor tekstova, koautor muzike i vodeći vokal, ne treba se posebno naglašavati. Live nastupi ovog višestrukog dobitnika Porina bacaju na koljena sve rockere koji svaki put cijelu Tvornicu dovedu do usijanja.

Ulaznice će se moći  kupiti u Tvornici kulture, Zoni Tvornice (prolaz Neboder), tobaco shop Daily News u Gundulićevoj 5, Churchill cigar shopovi  u City centru, Avenue Mallu i Areni centar, te u Daily News tobaco shopu u Hotto centru po cijeni od 90 kuna u pretprodaji i 110 na dan koncerta.
 Festivalske ulaznice (za oba dana) u prodaji su po cijeni od 140 kuna. Zbog velikog interesa, festivalske ulaznice mogu se kupiti samo u Tvorničkom dućanu, Šubićeva 2.Nikako ne propustite pogledati i doživjeti ovaj glazbeni spektakl!

Vidimo se u Tvornici kulture!
 

 Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se