Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Urban Wednesday w. Xtreme Video Mashup

06/11

Urban Wednesday w. Xtreme Video Mashup

Party

Hitch Bar, Zadar

Datum i vrijeme: 06.11.2013. u 23:00
Lokacija: Hitch Bar, Zadar
Opširnije: Urban Wednesday w. Xtreme Video Mashup

Nedostatkom urbane glazbe u gradu Zadru Xtreme Video Mashup team Vam donosi novi program srijedom baziran na urbanoj glazbi, rasplesanoj atmosferi te LIVE VIDEO MIX-om. Nakon stanke poslije ljeta ponovo krecemo sa urbanim programom srijedom koji ce se bazirati na glazbi 90tih te novijim urbanim hitovima RnB, Hip-Hop, Rap te Mashupom raznih zanrova. U ovom zimskom periodu mozete ocekivati razna gostovanja, popularne i svima zanimljive tematske veceri kao i razne nagradne igre sa bogatim nagradama.

Startna tematika "Wednesdays with XVM" biti ce bazirana na ikoni 90tih koja je polako zaboravljena, a to je legendardna KAZETA. Naravno razvijanjem programa vidjeti cete KAZETU u mnogim ulogama u kojima nam je sluzila i bila glavni izvor najboljih hitova 90tih. Svi se jos uvijek kroz maglu sjecamo dobrog starog walkman-a koji je vise od svega volio potrositi baterije ili zguzvati traku kazete. Ovim putem cemo Vas podsjetiti na sve hitove koje ste snimali, slusali te skupljali na kazetama.

Dvojac koji ce Vas zabavljati i podsjecati na sve urbane hitove 90tih te nove urbane hitove kriju se pod imenima Video DJ Exit (ZD) te Video DJ Andy Boy (VU). Pitate se zasto Video DJ? Video Mix je jedna od glavnih karakteristika tima Xtreme Video Mashup, decki mixaju uzivo video spotove tako da cete osim glazbe iste te spotove moci vidjeti i na raznim ekranima po klubu.
XVM DJ dvojac naravno ima i pomoc MC-a jer sto je DJ bez MC-a?! Back in 90s bilo je nezamislivo vidjeti DJa bez MC-a i obrnuto, a u ovom slucaju MC ili Master of Ceremonies krije se pod imenom MC Dante koji ce biti Vas host srijedom.

Sve ce se to odvijati u klubu Hitch Bar u bijelom dijelu koji ce biti posebno uredjen za ovu prigodu, a o cemu se radi morati cete sami otkriti.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se