Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Urbanfest

24/08

Urbanfest

Party

Ostali klubovi, Kutina

Datum i vrijeme: 24.08.2012. u 18:00
Lokacija: Ostali klubovi, Kutina
Opširnije: Urbanfest
Cijena ulaznice: 30.00

Festival se ove godine odrzava na velikom i prostranom parkiralistu prodajnog centra "PEVEC" u Kutini!

Da je moguce vec smo vidjeli a ove godine i potvrdjujemo: nakon proslogodisnjeg gostovanja hrvatskog predstavnika techno zvuka u svijetu, PETRA DUNDOVA, ugoscujemo jos veceg i poznatijeg, covjeka sa samog vrha elektronike u svijetu i jednog od vrlo zasluznih DJa za razvoj techno scene na nasoj planeti!

Krajem ovoga ljeta, u Hrvatskoj gostuje svjetsko ime Techno scene kojega ugošćuje open air festival "URBANFEST" u KUTINI koji se održava 24.08 u organizaciji "TCEM" i VIVAMUSIC". Radi se o belgijskom DJu i producentu MARCO BAILEY, čovjeku koji je obišao cijeli svijet i nezaobilazni je izvođač na mega eventima poput "MAYDAY", "I LOVE TECHNO", "NATURE ONE", itd.

MARCO BAILEY je rođen 1970. u Belgiji gdje 1988. počinje sa DJ karijerom dok sa produkcijskim radom kreće negdje 1994. izdanjem za produkcijsku kuću Bonzai. Izdavao je na labelima kao sto su: In-Tec, Zync, Primate, Primevil (projekt Soulwatcher), Kobayashi, Electrix, Terminal M, Moody, Intense, Invasion i dr. Jedan je od najboljih i najtraženijih belgijiskih i svjetskih DJ-a te je vlasnik etikete MB ELEKTRONICS. U hrvatskoj je već gostovao a njegovi nastupi kao po pravilu bilježe masovne posjete kao i odličnu atmosferu.

Kako i sam kaže, Hrvatska mu je jedna od najomiljenijih zemalja u kojima je gostovao jer su klubovi i partyi uvijek bili preplavljeni posjetiteljima a prvi nastup u hrvatskoj bilježi još 1996. na zagrebačkom partyu "FUTURESHOCK". Uz elektronski dio festivala, također nam je čast predstaviti trenutno GORUĆE aktualnu grupu "DJEČACI"!!Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se