Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

VELIKI HIP - HOP POOL PARTY WEEKEND TERME TUHELJ

25/08

VELIKI HIP - HOP POOL PARTY WEEKEND TERME TUHELJ

Party

,

Datum i vrijeme: 25.08.2012. u 15:22
Lokacija: ,
Opširnije: VELIKI HIP - HOP POOL PARTY WEEKEND TERME TUHELJ
Cijena ulaznice: 70.00

25. I 26. KOLOVOZA 2012.

Zagreb, 23. kolovoza 2012. – U subotu 25. i nedjelju 26. kolovoza na bazenima Terma Tuhelj, u prekrasnom Hrvatskom Zagorju, spremaju se dva velika hip hop pool partyja koji će u ove popularne toplice dovesti poznata imena domaće scene. 

Uz domaćina partyja, DJ Phat Phillieja, nastupit će i njegovi gosti DJ Bizzo Bodega, General Woo, DJ Tomo Ricov, DJ Frx, Priki, DJ Independent, DJ Rea, DJ Don Tom, Jay Lee, Zagi, Saša Maček, Medo, DJ Em Bee, DJ Sheko, Stupni i mnogi drugi. Bit će to najveći hip hop party na kontinentu nakon nekoliko mjeseci, a sudeći prema izuzetno toplom vremenu koje nas očekuje i za vikend još jedna odlična prilika za bijeg van iz grada. 

Tulum u subotu započinje u 15 sati i traje do 22 te se nastavlja u nedjelju od 13 do 19 sati.

Uz sjajnu glazbu i zabavu domaćini su organizirali i noćno kupanje nakon partyja, odlične koktele po izuzetno povoljnim cijenama i mnoštvo popratnih sadržaja koji će vikend u Termama Tuhelj učiniti nazaboravnim. Prije hip hop partyja, u subotu od podneva do 15 sati gosti će se moći zabaviti raznim igrama na vodi i zumba fitnessom.

ULAZNICE
Cijena cjelodnevne ulaznice na bazene iznosi 70 kn, a paket ulaznica i ručak iznosi samo 100 kn. U cjelodnevnu ulaznicu uključeno je i noćno kupanje, a za one koji se odluče samo za noćno ulaz će platiti 60 kn.
Svim osobama koje imaju rođendan u subotu ili nedjelju na taj dan je ulaznica besplatna!

PONUDA KOKTELA
Organizatori partyja pripremili su i koktele po cijenama već od 25 kn, uz happy hour od 16 do 17 kada je cijena jednolitrenog koktela samo 60 kn.

AUTOBUSNI PRIJEVOZ DO TUHELJSKIH TOPLICA
Osim autom do Tuheljskih toplica može se stići i autobusima koji kreću sa zagrebačkog Autobusnog kolodvora. Subotom vozi osam linija, od 6 do 19 sati, a nedjeljom četiri, od 9 do 19 sati.

TERME TUHELJ
Više informacija o Termama Tuhelj i kompletnoj ponudi pronađite na www.terme-tuhelj.hrKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se