Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Vi ste naše svjetlo – Gradimo zajedno kuću svjetla u Cukrićima

16/12

Vi ste naše svjetlo – Gradimo zajedno kuću svjetla u Cukrićima

Party

Uljanik Pula, Pula

Datum i vrijeme: 16.12.2011. u 21:00
Lokacija: Uljanik Pula, Pula
Opširnije: Vi ste naše svjetlo – Gradimo zajedno kuću svjetla u Cukrićima
Cijena ulaznice: 30.00

Line-up:

- VIS The Thunderbirds

- Tutankhamon Space Machine

- 052

- Flanger Danger

- Oliver Kovach

- Sake

- Clean Isfur te Todor s svojim (anti)stand-up programom

U petak, 16. prosinca u organizaciji Udruge slijepih Istarske županije, središnjice Pula, održati će se koncert humanitarnog karaktera čija je svrha prikupljanje sredstava namijenjenih opremanju Kuće svjetla u Cukrićima.

Projekt Cukrići je pokrenut 2003. godine a do sada su postignuti značajni koraci ka realizaciji ove oaze u Istri.

Riječ je o jedinstvenom centru koji je namijenjen osobama s posebnim potrebama u cilju poboljšanja kvalitete života slijepih osoba; edukacija, rehabilitacija i mobilitet slijepih; poboljšanje zdravstvene preventive; omogućavanje korištenja svih sadržaja i za ostale kategorije osoba s invaliditetom, čime bi se trebao poboljšati socio-zdravstveni status svih kategorija osoba s invaliditetom.

Sadržaji u “Cukrićima” trebali bi unaprijediti i turističku ponudu Istre, jer će isti biti zanimljivi i turistima s invaliditetom, koji zbog slabije mobilnosti često ne mogu koristiti ponuđene sadržaje. Ovakva vrsta objekta je jedinstvena u Hrvatskoj te bi svojom posebnošću doprinijela obogaćivanju turističke ponude osobama s posebnim potrebama.

Projekt “Cukrići” trenutačno je u fazi opremanja interijera, te je tako zbog prijeko potrebitih novčanih sredstava u cilju dovršetka zadnje faze, pokrenuta ova manifestacija kojome se namjeravaju prikupiti sredstva koja će biti utrošena kao pripomoć pri realizaciji istoga.

Podršku manifestaciji pružili su brojni pulski sastavi te će se tako u cjelovečernjem koncertnom programu humanitarnog karaktera na pozornici kluba Uljanik, u petak 16. prosinca od 21 sat nadalje naći; VIS The Thunderbirds, Tutankhamon Space Machine, 052, Flanger Danger, Oliver Kovach, Sake, Clean Isfur te nenadmašni Todor s svojim (anti)stand-up programom.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se