Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Volim Irsku proudly presents: ST. Patrick's Day

17/03

Volim Irsku proudly presents: ST. Patrick's Day

Koncert

Mochvara, Zagreb

Datum i vrijeme: 17.03.2012. u 21:00
Lokacija: Mochvara, Zagreb
Opširnije: Volim Irsku proudly presents: ST. Patrick's Day
Cijena ulaznice: 15.00

Zaljubljenici okupljeni oko projekta Volim Irsku, koji ima za cilj promovirati irsku glazbu, ples i kulturu, pozivaju Vas na proslavu povodom blagdana irskog nacionalnog zaštitnika Sv. Patrika! Osim zvukova irske tradicionalne i rock glazbe, tokom večeri imat ćete priliku uživati i u koracima irskog plesa u izvođenju čak tri plesne grupe!

CELTIC FANTASY (Zagreb)
Celtic Fantasy je prva i jedina grupa irskog modernog stepa u Hrvatskoj, osnovana u siječnju 2010. godine u Zagrebu. Velikom ljubavlju prema plesu želja im je približiti irsku kulturu plesa ljubiteljima Irske i plesnoj sceni općenito.

RIONA (Zagreb)
Škola irskog plesa Riona osnovana je u siječnju 2010. godine kako bi ponudila irski ples u izvornom i autentičnom obliku podučavanja. Uz to nastoje proširiti irski ples u Hrvatskoj i prenijeti sva iskustva i ljubav prema izuzetnoj i bogatoj plesnoj tradiciji Irske.

CELTIC RHYTHM (Srbija)
Celtic Rhythm je grupa irskog plesa sa najdužom tradicijom na Balkanu. Osnovao ju je 2002. godine koreograf i profesionalni plesac Marko Mićić. Marko se irskim plesom počeo baviti sa 17 godina, a ovih dana nastupa u novoj predstavi Dance of Desire, iz irskog Ballybuniona, rame uz rame plesačima koji su plesali i u spektaklima Riverdance i Lord of the Dance.

DJ NATKO (Zagreb)
Vaš domaćin, opsjednuti zaljubljenik u Irsku, servirat će Vam najbolje od irske tradicionalne i rock glazbe: The Chieftains, The Dubliners, Gaelic Storm, The Pogues, Dropkick Murphys, Flogging Molly, Lunasa, Flook, Wolfe Tones, Planxty, Joanie Madden, Mike McGoldrick, Solas, Dervish, Clancy Brothers, The Corrs, Eire Og, Irish Rovers, The Bothy Band, Loreena McKennitt, The Cranberies, Spailpin, Blood Or Whiskey, Tossers, Mahones, Porters, Electric Ceili, Belfast Food, Orthodox Celts, Irish Stew OS...
 Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se