Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

ZVUK SOBICE @ MOCHVARA

01/09

ZVUK SOBICE @ MOCHVARA

Koncert

Mochvara, Zagreb

Datum i vrijeme: 01.09.2012. u 20:00
Lokacija: Mochvara, Zagreb
Opširnije: ZVUK SOBICE @ MOCHVARA
Cijena ulaznice: 25.00

ZVUK SOBICE PREDSTAVLJA:
PEACH PIT (Zagreb)
STORMS (Zagreb)
SENTENCE (Zagreb)
KINOKLUB (Zagreb)

MARSHMALLOW (Krapina)
TANKER (Zagreb)

upad: 25 kn

Zvuk sobice emisija je Radija Student koja je s emitiranjem počela 2007. godine. Uz vrhunsku selekciju hipsterskog indieja, srceparajućeg ema, ljute pankčine, opskurne garaže i sličnog, petkom popodne na radiju ste mogli slušati i nastupe aktualnih hrvatskih, ponekad čak i stranih underground bendova. Pet godina i nekoliko uredničkih postava kasnije, Zvuk sobice ide u mirovinu, a David, Marko, Davor, Lovro i Petra pozivaju vas na oproštaljku uz neke od bendova koji su nastupali na emisiji.

Sviraju:
PEACH PIT (Zagreb)
http://peachpit.bandcamp.com/
Math/noise trojac iz Zagreba s dugogodišnjim stažem na sceeni. Zadnje su bendovsko gostovanje u Zvuku sobice na koje se dugo čekalo.

STORMS (Zagreb)
http://storms.bandcamp.com/
Svoj prvi live nastup ikad odradili su u Zvuku sobice. Nakon toga, njihov instrumentalni rock pomeo je sve pred sobom, gdje god su svirali.

MARSHMALLOW (Krapina)
www.myspace.com/marshmallowspace
Matija Habijanec aka Marshmallow, krapinski singer/songwriter, vraća se nakon duže koncertne stanke. Ostat će zapamćen kao gost emisije koji je izgovorio najviše psovki u eter.

KINOKLUB (Zagreb)
www.myspace.com/kinoklubhr
U emisiji Zvuk sobice nastupili su još pod imenom Ajmo Klinci. Par godina kasnije, album istog imena omogućio im je da za njih zna i staro i mlado.

TANKER(Zagreb)
www.myspace.com/tankertankertanker
Moćan i razarajući bend veterana noise rock scene. Jedno od ranijih i dražih gostovanja na emisiji.

SENTENCE (Zagreb)
www.myspace.com/sentencehc
Sastavljen od članova raznih bendova sa zagrebačke i kutinske hardcore scene, ovaj žensko/muški HC stroj zadnjih par godina neumorno reda koncerte. Valjda zato u emisiji nastupaju tek nakon što ih se prozvalo direktno u eter!

Raspored:
21:00-21:30 MARSHMALLOW
21:45-22:15 STORMS
22:30-23:00 TANKER
23:15-23:45 SENTENCE
00:00-00:20 PEACH PIT
00:35-01:05 KINOKLUB

http://www.mochvara.hr/program/info/zvuk-sobice-120901Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se