Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

ANKETA: Istražujemo (dobra i loša) iskustva studenata koji rade preko student-servisa

MojFaks | Karijera, 12.04.2016.ANKETA: Istražujemo (dobra i loša) iskustva studenata koji rade preko student-servisa

Ako imate iskustvo rada preko student-servisa, ispunite ovu kratku anketu i sudjelujte u istraživanju stanja na tržištu studentskih poslova...

Nedavno smo prenijeli vijest o Student-servisu Varaždin i njihovom iskustvu koje kaže da posla za studente ima i više nego dovoljno, ali je interesa i motiviranosti među mladima za rad malo.


...Posla ima, ali studenata ne: iz Student-servisa Varaždin kažu da studenti nisu motivirani za rad...


Nakon što smo porazgovarali s kolegicom koja često koristi usluge spomenutog Servisa kako bi pronašla poslove koje može raditi uz redovan studij na Sveučilištu Sjever, postalo je jasno da nisu svi studentski poslovi osmišljeni na način da ih redovni studenti uopće mogu obavljati.


Svakodnevni rad u smjenama od po 5-6 sati, vozačka B kategorije i ideja da poslodavcu moramo biti na raspolaganju 24/7 samo su neki nerealni prohtjevi s kojima se kolege susreću prilikom traženja studentskih poslova.


Stoga nas zanima jeste li i vi imali sličnih iskustava i što uopće mislite o oglasima za posao koji se nude u student-servisima diljem zemlje? Ako imate iskustvo rada preko student-servisa, ispunite ovu kratku anketu i sudjelujte u istraživanju stanja na tržištu studentskih poslova.
L.B./foto: Shutterstock


studentski poslovianketaistraživanjestudent-servisiKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se