Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Dobar posao u Dubrovniku: 10 studenata imat će priliku zaraditi čak 6000 kuna mjesečno

MojFaks | Karijera, 19.04.2018.Dobar posao u Dubrovniku: 10 studenata imat će priliku zaraditi čak 6000 kuna mjesečno

Festival Dubrovačkih ljetnih igara turistička je atrakcija ovog grada, ali i cijele zemlje od 1950. godine. U jedinstvenom ambijentu zatvorenih i otvorenih scenskih prostora renesansno-baroknog grada Dubrovnika u samoj 'špici' sezone održavaju se brojne glazbene, dramske i plesne priredbe.

Tijekom ovogodišnjeg festivala, na pozornicama će se izmijenjivati mnogobrojni vrhunski glazbenici i umjetnici, a s obzirom na veliki obujam posla Javna ustanova u kulturi "Dubrovačke ljetne igre" traži 10 studenata/ica za rad na poslovima montažera/transportnih radnika (montaža i demontaža scene, gledališta, transport istog i sl.).

S radom se počinje 15. lipnja 2018., radi se tri mjeseca i to dvokratno: od 7:00-13:00 te od 18:00-20:00 sati. Osim mjesečne plaće od 6000 kuna, studentima će biti osiguran i smještaj i jedan topli obrok dnevno.

Prijaviti se možete ovdje.

L.B./foto: Facebook@Dubrovačke ljetne igre / Dubrovnik Summer Festival


Dubrovačke ljetne igreposaomjesečna plaćaposlovi u turizmusezona 2018.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se