Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Još ako smiju degustirati... Traži se čak 80 studenata za posao na ovom hrvatskom SAJMU VINA

MojFaks | Karijera, 22.01.2020.Još ako smiju degustirati... Traži se čak 80 studenata za posao na ovom hrvatskom SAJMU VINA

U moru oglasa za studentske poslove, ponekad se nađe onaj jedan koji nadjača sve ostale – što zbog svoje originalnosti, odlične satnice ili poslodavaca koji su na dobrom glasu. Ovaj put više je faktora privlačnosti u igri!

Općina Gračišće? Govori li vam ovo išta? Ako i ne, ne brinite! Nismo ni mi znali da se u ovoj istarskoj općini organizira sajam vina na kojemu masovno rade studenti.

...Ljubitelji vinove loze, imamo sjajan faks za vas!...


Naime, ova općina za potrebe hostesiranja na spomenutom sajmu zapošljava čak 80 studenata koji će 30. travnja od 9 ujutro do pola 8 navečer animirati posjetitelje i promovirati dobru kapljicu, a sigurni smo, imati prilike i sami kušati najbolja od najboljih (nakon radnog vremena, naravno). Istarska regija poznata je po dobroj kapljici, vrhunskome maslinovom ulju i izvrsnoj hrani stoga nije isključeno uživanje u svim delicijama ovoga kraja.

...OPĆINA GRAČIŠĆE, Hostesiranje na izložbi vina (m/ž), 25,50kn/h...


Fotografija koja ide u prilog tvrdnji da Istrijani znaju uživati...foto: Facebook@Mirna Em

S obzirom da rijetko kada možemo imati i ovce i novce, ljubitelji vinčeka možda će ostati razočarani satnicom koja je, za ovaj tip posla, ipak niža od uobičajene i iznosi 25,50kn. No, zasigurno će dobra atmosfera nadoknaditi manju satnicu, koja je, treba napomenuti, ipak unutar minimalne preporučene Zakonom o obavljanju studentskih poslova.

...Vincekovo u Slavoniji: Ovi studenti u vinogradu pišu diplomske radove i prave vlastito vino...foto: Radiokafka via Shutterstock

Za više poslova provjerite našu bazu oglasa koja vam donosi aktualne, zanimljive prilike da zaradite džeparac – bez obzira gdje u Hrvatskoj studirate.


...Sve poslove provjerite ovdje...


L.B./foto: Radiokafka via Shutterstock


sajam vinastudentski posao80 studenatahostesiranjevinoKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se