Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Je li ovo najbolji oglas za posao u Hrvatskoj? Budi rame za plakanje i zaradi plaću

MojFaks | Karijera, 31.01.2017.Je li ovo najbolji oglas za posao u Hrvatskoj? Budi rame za plakanje i zaradi plaću

Ako si i ti jedna od onih osoba kojoj se jadaju svi prijatelji, poznanici pa čak i potpuni stranci koje susrećeš u tramvaju, vlaku ili u šetnji gradom, onda je ovo idealan posao za tebe. Morat ćeš raditi ono u čemu si najbolji/a – biti rame za plakanje!

Hrvatska tvrtka Five bavi se osmišljavanjem i programiranjem mobilnih aplikacija i softwarea, a funkcionira na dvije adrese – zagrebačkoj i njujorškoj.

Osim izuzetnog vodstva tvrtke među kojima su imena poput Luke Abrusa i Viktora Marohnića, specifičnost kompanije su i njeni zaposlenici. Naime, među 85 full-time zaposlenika, kako piše na njihovim stranciama, njih čak 80% pripada takozvanoj generaciji "milenijalaca" poznatih po svojim specifičnim problemima u kojima im treba stručna ruka za vodstvo i najbolje rame za plakanje na kojemu će moći izjadati sve probleme.

Zbog toga su u potrazi za nekime "tko će se uhvatiti u koštac sa 140 ljudi, rješavajući minorne probleme zaposlenika, ali i radeći na internim projektima koji se bave timovima i pojedincima na ciljevima, učinku, razvoju i dijeljenju znanja", piše u oglasu za posao.

Ekipa iz Five-a traži osobu koja "kuži IT i ovu našu branšu te se može lako ufurati u ovaj način razmišljanja i razmišlja nekoliko koraka unaprijed u stvarima koje radi", ali je također bitno da je i pozitivna, motivirana, konstruktivna i ima par godina iskustva u ljudskim potencijalima.

Ako odgovaraš profilu – javi se ovdje.

L.B./izvor i foto: FIVE


Fiveoglas za posaorame za plakanjeKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se