Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Zapošljavaju studente i plaćaju dobro: Otkrivamo koliko će u 'hrvatskom Gardalandu' zarađivati studenti

MojFaks | Karijera, 16.03.2017.Zapošljavaju studente i plaćaju dobro: Otkrivamo koliko će u 'hrvatskom Gardalandu' zarađivati studenti

Ljubitelji ludih vožnji i vlakova smrti su konačno dobili svoju poslasticu koja se otvara sredinom lipnja i to u Biogradu, a radi se o Fun parku Mirnovec. Ovaj tematsko-zabavni park traži zaposlenike, a pod zaposlenike mislimo i na studente.

Hrvatska konačno dobiva domaću verziju Gardelanda koja će biti smještena u Biogradu na Moru te će svakom posjetitelju prirediti najluđi provod. Kako piše na stranicama Fun parka Mirnovec, riječ je o najvećoj investiciji u industriji zabave u zemlji, a posjetitelji će moći uživati u 24 atrakcije.

Te atrakcije podijeljene su u tri cjeline: Gusarski grad, Divlji zapad i Svemir. Svaka tematska cjelina kombinacija je atrakcija i igara sa sadržajima namijenjenima djeci, tinejdžerima i obiteljima. Budući da Fun park Mirnovec traži i studente za rad na raznim poslovima (animatori, kuhari, konobari, strojari, prodavači sladoleda i suvenira, operateri na vožnjama, tehničari i brojni drugi) iz prve ruke smo saznali koje sve uvjete studenti moraju ispuniti da bi dobili posao, ali i ono što nas uvijek najviše zanima - koliko će biti plaćeni.

Studentska plaća kretat će se od 4000 do 5000 kuna


Razgovarali smo sa Slobodanom Bursaćem iz Odjela prodaje i marketinga Fun parka Mirnovec. Ono što nam je ispričao će sigurno razveseliti sve studente koji trebaju posao, a osobito one s biogradskog područja.

"Može se reći da ovdje govorimo o sezonskom poslu za studente, ali postoji i dio poslova koji će se raditi duže, ne samo tijekom turističke sezone. Park će raditi kroz cijelu godinu, a u jeku turističke sezone bit ćemo otvoreni cijeli tjedan, kasnije tek vikendima. Otvorenje parka je 15. lipnja te će svaki dan raditi do sredine rujna. Prednost pri zapošljavanju imaju studenti koji su već radili u ugostiteljstvu, ali to nije uvjet. Ono što je iznimno bitno jest da studenti znaju strane jezike jer ćemo raditi s puno turista, a k tome, bitan je i dojam na razgovoru za posao. Želimo napraviti što kvalitetniju selekciju među studentima", otkriva Bursać.


Izvor: Fun park Mirnovec


Izvor: Fun park Mirnovec

Isto tako kaže da prednost imaju studenti s lokalnog područja, ali da ni to nije uvjet jer su osigurani smještaji u parku za one koji dođu raditi iz drugih područja. Ono što sve uvijek zanima kada se radi o poslu jest plaća, a prema riječima našeg sugovornika, ona će varirati od 4000 do 5000 kuna.

...Već godinama je top-poslodavac: Pitali smo studente kako je njima raditi u dm-u...


...I ljeti se zarađuje džeparac: najpopularniji poslovi za studente koji žele raditi...


"Osnovna studentska plaća u Parku Mirnovec će se kretati od 4000 do 5000 kuna, ali ona ovisi o poslu kojeg student obavlja. Ako neki posao zahtijeva više znanja i iskustva, tada će plaća biti veća. Primjerice, to se može odnositi na pojedine segmente prodaje, marketinga ili nekih drugih dijelova pa ako nađemo dobre studente tada ćemo ih i više platiti. Za studente koji nisu iz okolice Biograda na Moru osiguran je smještaj, ali i hrana jer usporedno s gradnjom parka se grade i objekti za zaposlenike. Ne želimo se limitirati samo na lokalno stanovništvo nego na sve moguće studente koje možemo dobiti", kazao je Bursać.

Ako ste student i želite raditi na skroz drugačijem poslu nego ste radili do sada, a usput želite i iskusiti uzbuđenje i adrenalin u ovom tematskom parku, link za prijavu možete pronaći ovdje.

Ivana Petrić
foto: Fun park Mirnovec


Fun park MirnoveczapošljavanjestudentiGardalandKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se