Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Ovo su novi poslovi koje ne smijete propustiti: danas samo satnice od 50 kuna!

MojFaks | Karijera, 19.10.2016.Ovo su novi poslovi koje ne smijete propustiti: danas samo satnice od 50 kuna!

Studirate i želite popuniti svoj studentski budžet, zaraditi nešto novca prije ispitnih rokova i nadolazećih obaveza na faksu? Provjerite što se nudi...

U rubrici Poslovi na portalu MojFaks objavljuju se aktualni studentski poslovi, što je od velike pomoći za sve one koji uz studiranje žele nešto i zaraditi te steći prva radna iskustva.

Svaki tjedan biramo za vas samo najkvalitetnije i najbolje plaćene studentske poslove, a u nastavku vam donosimo neke od najnovijih oglasa na koje se možete javiti.

Za danas smo izdvojili nekoliko zanimljivih poslova sa satnicom od 50 kuna, a na kraju članka nalazi se link na cjelokupunu bazu najnovijih, aktivnih natječaja na koje se možeš prijaviti. Satnice možda nisu 50 kuna, ali su uglavnom 25 i 30, a nikada manje od 20.

Evo što se nudi za 50 kuna po satu!

PAVUNA d.o.o., Vođenje i predavanje tečajeva njemačkog jezika (m/ž), 50kn/h

Oxidian d.o.o., PHP/MySQL programer pripravnik (m/ž), 50kn/h

Major, Rad u casinu (m/ž), 50kn/h


MAGURO d.o.o., Oslikavanje zidova u ugostiteljskom poslovnom prostoru ili popunjavanje sadržaja na kupljenom predlošku web stranice u word pressu, 50kn/h

>> PONUDU SVIH STUDENTSKIH POSLOVA POGLEDAJTE OVDJE <<


foto: Shutterstock


poslovikarijerastudentski posloviKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se