Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Kolektivno oduševljenje: Hrvatska tvrtka omogućila rad od kuće svojim zaposlenicima - evo kako to funkcionira i koliko dana mogu koristiti

MojFaks | Karijera, 28.05.2019.Kolektivno oduševljenje: Hrvatska tvrtka omogućila rad od kuće svojim zaposlenicima - evo kako to funkcionira i koliko dana mogu koristiti

Od 25. svibnja, zaposlenici tvrtke Tele2 Hrvatska imat će mogućnost rada od kuće do četiri dana mjesečno. Osim brojnih pogodnosti koje su imali i prije, zaposlenici će ovim putem moći posvetiti puno više vremena svo privatnom životu, što je bio i cilj tvrtke.

"Prošlogodišnje istraživanje tvrtke Deloitte pokazalo je kako gotovo 75% milenijalaca smatra mogućnost rada od kuće ili na daljinu jednim od važnijih faktora prilikom odabira poslodavaca. Ovom odlukom i mi se približavamo i prilagođavamo novijim generacijama, koje traže moderniji način rada i drugačije pogodnosti", izjavila je direktorica ljudskih resursa Tele2 Hrvatska za SEEbiz.eu.

Zaposlenici su dosad imali i brojne bonuse, kao i klizno radno vrijeme i mogućnost skraćenog radnog vremena petkom, a ova novost razveselila je zaposlenike, jer kako kažu, ovim putem moći će stvoriti još bolji balans između vlastitog poslovnog i privatnog života.

"U slučaju da noć prije moji princ ili princeza nisu zaspali u redovno vrijeme, puno je to lakše prihvatiti ako znam da ne moram u ured doći do 8 sati ili da drugi dan mogu odraditi od kuće", objasnio je Tomislav Nikić, voditelj odjela marketinga proizvoda korisničkih segmenata za SEEbiz.eu.


P.H.
Izvor: SEEbiz.eu
Foto: Freepik @rawpixel.com


posaoTele2rad od kućeKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se