Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Posao iz snova: Gledajte uživo utakmicu Hrvatske i Manchester Cityja i zaradite! Ček, ček... Hrvatske ili Dinama!?

MojFaks | Karijera, 09.12.2019.Posao iz snova: Gledajte uživo utakmicu Hrvatske i Manchester Cityja i zaradite! Ček, ček... Hrvatske ili Dinama!?

U popularnoj Facebook grupi za studentske poslove objavljen je oglas zanimljiv svim ljubiteljima nogometa...

"TREBAMO 2 PROMOTORICE ZA UTAKMICU HRVATSKA - MANCHESTER, NA DINAMOVOM STADIONU U VIP LOŽAMA", piše na početku oglasa. A ako vam ovdje ništa nije čudno – sigurno niste neki ljubitelj ove najvažnije sporedne stvari na svijetu. Naime, ove srijede snage će odmjeriti zagrebački Dinamo i engleski Manchester City, a ne reprezentacija Hrvatske.

...Navijačica Hajduka: Tko je studentica računarstva koja je zaludjela domaće nogometne fanove?...


Mnogi su se u komentarima osvrnuli na ovaj veliki gaf pa nude potencijalna objašnjenja kako je  moguće da poslodavac objavi ovakav oglas. Ali očito da cura koja je objavila ovaj oglas nije baš najveći nogometni fan.

Izuzev ove neočekivane greške, u oglasu piše da se radi o dočekivanju VIP gostiju i upućivanju na njihova mjesta u VIP ložama na Dinamovom stadionu povodom utakmice, u srijedu 11.12.2019. od 17:30h-21h te da se za to traži komunikativna, srdačna, nasmijana i ljubazna osoba koja osnovno poznaje engleski jezik i profesionalna je u odnošenju prema gostima.

Bilo kako bilo, ako vam se ovo čini kao idealna prilika da škicnete utakmicu i još za to budete plaćeni, a odgovarate opisu u tekstu, svakako se prijavite na email info@euwf.eu.

Poslodavac će e-mailom kontaktirati samo kandidate koji uđu u uži izbor te ih pozvati na razgovor.

Dodatne poslove u našoj bazi poslova pogledajte ovdje.

L.B./foto: Shutterstock


DinamoManchesterutakmicastudentski posaopromotoriceKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se