Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Prilika za najbolji posao na svijetu: Putuj po Europi, fotkaj i snimaj vlogove

MojFaks | Karijera, 27.02.2017.Prilika za najbolji posao na svijetu: Putuj po Europi, fotkaj i snimaj vlogove

Jeste li ikad poželjeli spakirati kofere i otići? Otputovati, zamijeniti dosadne, svakodnevne prizore studentske sobice i predavaonica fakulteta za neke egzotične, udaljene, tople plaže ili urbane, umjetničke kvartove i vrevu velegrada? Naravno da jeste.

Što kad bismo vam rekli da taj san možete pretvoriti u stvarnost? Putnička agencija Busabout nudi savršen posao mladima – iz bilo koje zemlje na svijetu. Posao je doduše sezonski, što znači da još uvijek ne biste trebali odustati od faksa, ali svakako imate priliku doživjeti avanturu života.


Busabout traži dvije osobe koje vole putovati, fotkati i snimati na pozicijama ambasadora brenda i video producenta koji će biti zaduženi za snimanje vlogova o svojim putovanjima i destinacijama koje će posjetiti, objavljivati ih na društvenim mrežama i opisivati na blogovima. Trošak putovanja po Europi je plaćen – na vama je jedino da uživate i destinacije prikažete u svježem i zanimljivom svjetlu.foto: blog.busabout.com


S obzirom da se radi o prilici koja se dobije jednom u životu, postoje i neki uvjeti koje je potrebno zadovoljiti: prvi je onaj o savršenom poznavanju engleskog jezika (sav posao obavljat ćete na engleskom), drugi da ste stariji od 18 godina, a treći da ste slobodni za putovanje i posao od travnja do rujna.


Osim što se traže izuzetno kreativni pojedinci koji vole njuškati po nepoznatim dijelovima svijeta te o tome stvarati i sadržaj, morat ćete poštovati rokove objava i odrađivanja zadataka, ali i komunicirati s zaposlenicima odjela za marketing jer se ipak radi o ozbiljnom angažmanu.


Među gradovima koje ćete posjetiti su Lisabon, Ibiza, Budimpešta, Split, Prag, Santorini, a osim što su troškovi putovanja, smještaj i "alat" potreban za posao plaćeni, na kraju uspješno odrađenog posla dobit ćete i plaću.


Prijavite se ovdje.


L.B./izvor: Busabout

foto: Pixabay


Busaboutposaoputovanjenatječajambasador brendavideo producentKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se