Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

S faksa na posao uz Mars Leadership Experience program!

MojFaks | Karijera, 28.02.2019.S faksa na posao uz Mars Leadership Experience program!

Studenti završnih godina društvenih znanosti, posebno apsolventi studija ekonomskog usmjerenja, sada imaju priliku pripremiti se za buduću karijeru u kompaniji Mars uz trogodišnji studijski program koji se provodi na tržištima Mars Multisales Europe & Southern Africa regije.

The Mars Leadership Expericence studentima pomaže u usavršavanju stručnih vještina istovremeno im pružajući priliku za stjecanje osobina pravog lidera uz rad sa stručnjacima kako bi se bolje pripremili za buduću karijeru u kompaniji Mars.

MLE omogućuje polaznicima programa odličan početak karijere  pružajući im potrebna znanja i vještine da postanu budući lideri. Tijekom programa polaznici rade na osmišljavanju projekata i sudjeluju u njihovoj realizaciji, izlažu na lokalnoj i internacionalnoj razini, razvijaju sposobnost vođenja tima, stječu vještine donošenja odluka te nošenje s posljedicama istih i mnogo više. Uz mnoštvo izazova i brz tempo savladavanja prepreka polaznike očekuje nimalo lak zadatak.


Ovaj studijski program namijenjen je stvaranju budućih poslovnih lidera jer simulira različite situacije i okruženja gdje će polaznici paralelno voditi nekoliko projekata na različitim područjima. Tako će polaznici steći sve vještine koje su im potrebne za buduće vođenje dok će u međuvremenu i sami razlučiti u kojem smjeru žele ići u vlastitoj karijeri.

Što je Multisales organizacija i gdje će polaznici programa raditi?

Mars je jedna od najvećih svjetskih kompanija s više od sto godina tradicije koja predstavlja svjetski poznate brendove kao što su Snickers, Twix, M&M's, Orbit, Airwaves, Uncle Ben's, Pedigree i Whiskas. Mars Multisales Europe & Southern Africa ima više od 2.500 suradnika u čak 53 države te je vitalan dio korporacije Mars.

U prvih 12 mjeseci ovog trogodišnjeg programa studenti će program pohađati u Beču (Austrija), središnjici Mars Baltics, Balkans i Adriatics regionalnog dijela Mars Multisales organizacije. U sklopu prve godine program pokriva i troškove boravka u Beču.


Nakon uspješno završene prve godine, polaznici će dobiti priliku nastaviti program u nekoj od drugih zemalja Mars Multisales Europe & Southern Africa regije gdje će stjecati iskustvo rada na drugim tržištima i brendovima kompanije u iduće dvije godine MLE programa.

Polaznici će dobiti i vlastitog mentora - osobu koja je nedavno završila isti program, a njihov napredak će se stalno pratiti kako bi ga se moglo što bolje usmjeriti u daljnjoj karijeri.

Idealni kandidati Mars Leadership Experience programa:

– dolaze iz država koje se nalaze u Mars Multisales organizaciji
– prirodno su timski igrači željni novih znanja
– proaktivni
– odgovorni i fokusirani na rezultate
– žele učiti, rasti i kontinuirano napredovati
– nedavno su završili preddiplomski ili diplomski studij
– tečno koriste engleski jezik, a poznavanje drugog jezika je prednost 
– mobilni su i spremni razvijati svoju karijeru unutar Europe i Južne Afrike


Ne propustite priliku postati budući lider uz MLE program, prijavite se do 29. ožujka 2019. putem linka Mars Graduate Program!

Sponzorirani članak
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se