Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Samo za redovne studente: U slavonskom gradu traže se studenti za reguliranje prometa

MojFaks | Karijera, 12.01.2018.Samo za redovne studente: U slavonskom gradu traže se studenti za reguliranje prometa

Redovni studenti i studentice 1. i 2. godine fakulteta s vozačkom dozvolom 'B' kategorije mogu za 20 – 22 kune po satu regulirati promet u Osijeku. Jedna od mogućnosti na ovom poslu jest i mogućnost rada na duže vrijeme.

Studentski servis Osijek objavio je na svojoj službenoj Facebook stranici da Grad i PU Osječko-baranjska traže studente za rad. Studenti se mogu javiti do četvrtka 1. veljače i mailom dostaviti tražene podatke.

...Godinu dana kasnije: MUP opet traži više od 200 magistara ili prvostupnika za stručno...


Osnovni uvjet je posjedovanje vozačke dozvole "B" kategorije i to da je riječ o redovnim studentima 1. ili 2. godine fakulteta. Studenti dobivaju mogućnost rada u vrijeme najvećeg prometa na osječkim raskrižjima: u ranojutarnjim, poslijepodnevnim satima, vikendom i u vrijeme održavanja velikih skupova, utakmica, koncerata i sl.Zarada se kreće od 20 do 22 kune, a zainteresirani studenti obvezni su u Studentski servis na mail adresu mcondic@stucos.hr dostaviti: ime i prezime, adresu prebivališta (i boravišta za vanjske studente), OIB, broj mobitela i telefona, naziv fakulteta i godinu studija, broj vozačke dozvole i broj osobne iskaznice.

Više informacija možete pronaći na Facebook stranici studentskog servisa u Osijeku.

Ivana Petrić
foto: zagrebacka.policija.hr


Osijekreguliranje prometaPUposaoKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se